Дара Екимова разтърси майка си в ефир с признания СНИМКИ

Дара Екимова разтърси майка си в ефир с признания СНИМКИ

Дара Екимова е пълна с неочаквани изненади, които предизвикват доста вълнения, особено ако са поднесени директно в ефир. Майка и дъщеря гостуваха заедно при Гала в "На кафе" тази сутрин и още с влизането си събраха погледите с разкошни тоалети и усмивки.

Преди броени дни Ива Екимова посрещна своя рожден ден, а дъщеря й Дара скоро е трябвало да пътува с приятеля си до Румъния. Но засега плановете им се осуетяват за неопределено време заради плъзналия из цял свят коронавирус, заради който границите бяха затворени.

Дара Екимова с първа музикална награда СНИМКИ 

"Трябваше да пътуваме до Румъния с моя приятел, но няма как, затварят границите с Румъния. Старая се да не се паникьосвам", сподели гласовитата млада изпълнителка, която миналото лято избухна с горещия си хит "Sagapao", който оглави всички класации.

Ива Екимова разплака мрежата с тези думи за Дими СНИМКА

След броени часове Дара пуска своя нов сингъл, озаглавен "За теб", а песента е много специална за нея, защото е посветена на баща й Дими Екимов. "Толкова плаках, когато чух музиката и текста... песента буквално излиза от душата", споделя майката на Дара Ива Екимова.

"Научих за съществуването на кадрите, които присъстват в клипа, съвсем наскоро и изключително много се развълнувах", призна младата певица, която поднесе и още една изненада за себе си. Оказа се, че съвсем скоро ще я видим и в нов тийнейджърски сериал - "Аз съм Изи" във Vbox7 на продуцентската компания 7Talents, която стои зад хитовите продукции "Не така, брат" и "Следвай ме".

Дара Екимова: От тук нататък ще бъда все по-изненадваща!

По-любопитното в случая е, че майка й Ива Екимова разбрала за новото предизвикателство в живота на дъщеря си не от нея, а от прессъобщение за сериала. В сериала участва и дъщерята на Гала - Мари Константин.

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара

Във филма Дара влиза в ситуации, които се оказва, че е преживявала и в реалния живот - повечето никак не са приятни, но пък каляват духа и психиката.

"Понякога да си популярен в училище не винаги е прекрасно. Аз още в началото, когато разбрах, че ще снимам, видях колко близко са ситуациите до моя личен живот - става въпрос за предателства, завист и интриги, но също и приятелства.

Дара Екимова пропя на гръцки по-предизвикателна отвсякога ВИДЕО

Много е вълнуващо и докосващо, защото това са истинските неща от живота", издава малко Дара, която успя буквално да срази майка си в ефир, споделяйки: "Мечта ми е да участвам в "Като две капки вода". Мога да имитирам Селин Дион". Екипът е страхотен, много ги харесвам!"

"Явно днес ми е ден за изненади, защото не съм знаела и за това", не скри изумлението си Ива./show.blitz.bg

Коментирай

Румена

Румена 13.03.2020 17:13

Певица.Тая кой я познава ???

Мария

Мария 14.03.2020 16:09

Кой го интересува една жалка певица която е много грозна и не струва за нищо. Просто да ходи и да се ебе с приятеля и на който постоянно изневерява с други от стриптийз клубовете където я виждам често.

Гош

Гош 14.03.2020 18:07

Дара е готина и секси но няма да пробие