logo

Дара Екимова пропя на гръцки по-предизвикателна отвсякога (ВИДЕО)

Дара Екимова пропя на гръцки по-предизвикателна отвсякога (ВИДЕО)

Дара Екимова е смела любителка на предизвикателствата, особено когато може да се впусне през глава в тях чрез музиката. 16-годишната тийнейджърка се превърна в истински предизвикателна и огнена богиня, която пее на гръцки в новата си песен "Sagapao", която още отсега дава сигурна заявка, че скоро ще стане горещ летен хит.

Както мнозина добре знаят, Sagapao в превод значи "обичам", а в момента Дара е на крилете на любовта в личния си живот, която я вдъхновява толкова много, че когато получава като демо музиката от хит-мейкъра Искрата, тя сяда и написва текста на английски буквално за една нощ.

Топ красавици избухнаха заради Дара Екимова! (СНИМКИ)

Припевът на песента е на гръцки език, за който Дара получава съдействие от утвърдената авторка на музикални текстове Дони Чачова.

Самата изпълнителка пък признава, че е човек, който обича да експериментира, особено когато е убедена в крайния резултат, както в този случай.

Дара Екимова срещу хейта в новата си песен "Пробвай се" (ВИДЕО)

И както стана вече ясно - посланието на думите в "Sagapao", Дара отправя към своя любим. За да стане още по-въздействащо в точните моменти й помага Искрата, който толкова харесва цялостната идея за песента, че подобно на Дара, също написва сам своята част от нея.

Дара Екимова и Стефан Илчев предизвикаха фурор в Стрелча (СНИМКИ)

Освен това Искрата привнася допълнителен музикален колорит на "Sagapao", което се оказва толкова запомнящо се, че буквално се тананика още след първо чуване. 

Клипът е заснет край Варна, а в него са използвани специални танци, които хореографката Мариела Станчева-Ел създава с цялото вдъхновение, което получава от музиката.

Във видеото участват танцьорките Вивиана Димова и Дарина Хараланова, облечени в бански костюми от актуалната колекция на българския бранд на младата дизайнерка Женя Желязкова.

Дара Екимова нокаутира Сузанита! (СНИМКА)

Самата Дара пък, която много сполучливо се превъплъщава в образа на гръцка богиня, сменя общо четири визии, дело на топ-стилиста Стоян Апостолов – Стоянски. Специално за хореографията талантливият професионалист проектира червено, дантелено боди, с колан от копринени воали в стил Бионсе, произведени от родни дизайнери./show.blitz.bg

Коментирай