logo

Топ красавици избухнаха заради Дара Екимова! (СНИМКИ)

Топ красавици избухнаха заради Дара Екимова! (СНИМКИ)

Жени Калканджиева, Гери Дончева, носителката на титлата "Мис Глобал" София Инг и нейната подгласнчка Тамила Ходжаева бяха сред гостите на трибютния концерт на Дара Екимова в Sofia Live Club.

Шоуто, посветено на смислената българска музика, създадена от Димитър Екимов – Дими и Сленг, събра стотици почитатели, които се насладиха на изпълнените от Дара „Синьо”, "Мой свят”, „Нали”, „След хиляди години сън”, „Любовта няма край” и много други вечни песни.

В репертоара на групата бяха включени и някои кавъри на световни хитове, които музикантите "Сленг" са изпълнявали по време на клубните си участия.

Дара Екимова и Стефан Илчев предизвикаха фурор в Стрелча (СНИМКИ)

На сцената, заедно с 16-годишната наследница на музиканта за дуетни изпълнения се качиха и певицата Кали, както и звездата от миналогодишното издание на "Евровизия" – Георги Симонов – JJ .

Кали и младата изпълнителка изпяха заедно една от любимите народни песни „Лудо младо”, а в дует с Георги Симеонов – JJ прозвуча наградената с Оскар "Shallow".

Всички песни в концерта прозвучаха на живо, под музикалния съпровод на виртуозите от бандата на Дара – Иван Попов – китарист, Илия Ранков – басист, Станислав Петров – Стенли – пианист и Николай Николаев - барабанист. Иван Попов и Николай Николаев взривиха клуба със соловите си изпълнения, а Дара Екимова изпълни за първи път на живо дебютната си песен „Пробвай се”.

Дара Екимова срещу хейта в новата си песен "Пробвай се" (ВИДЕО)

Актуалните носителки на титлата "Мис Глобал" София Инг и подгласничката й Тамила Ходжева пристигнаха в чудесно настроение и озариха клуба с изящна визия и чаровни усмивки. Отличените с титлите "Мис Хонконг" и "Мис Узбекистан" красавици са в България до 5-и юни по идея и покана на Гергана Дончева, притежателка на короната "Мис Глобал" 2015.

До края на престоя си красавиците ще участват в поредица от благотворителни инициативи, посветени на деца лишени от родителски грижи и самотни възрастни хора. Те намериха време в програмата си да се насладят на концерта, споделяйки, че „това е най-якото събитие, на което сме били”.

Звездното присъствие допълниха още Павел Владимиров, Атанас Месечков, който бе в компанията на съпругата си Кремена, любимата българска писателка Людмила Филипова и музикантът Момчил Колев. На концерта се наслади и управляващият съдружник в продуцентската компания „Symphonix International” – Димитър Ташков.

Ива Екимова разплака мрежата с тежко признание! (СНИМКИ)

Дара бе аплодирана на крака и от наследника на клана Диневи – Димитър, който не криеше емоциите си през цялото време. Майката на Дара - пр експертът Ива Екимова пък, се забавляваше в компанията на най-добрите си приятелки, сред които са Жени Калканджиева, Ани Халваджиян, Биляна Тодорова,  "Мисис Баба" Дони Чачова, дъщеря й Рослана Канева и звездата от последния сезон на "Откраднат живот" – актрисата Гергана Стоянова, която присъства на концерта в качеството си на тв водеща от телевизия "Българе".

Дара Екимова: Сбъднах мечтата си да пея заедно с тати!

Концертът уважиха още бизнесменът Павел Цветков, придружен от съпругата си, семейство Янис и Емилия Куркутиади, топ адвокатът Светлана Георгиева, основателката на образователната платформа DigitalKidz – Ивелина Атанасова и проспериращият предприемач Пламен П. Попов.

В емоционалния трибют се включиха и стендъп-комедиантите от Нема К`во Калин Кирилов и Георги Николов, които зарадваха гостите с поредица от скечове, а всички заедно се насладиха на пролетната колекция от коктейли на най-мистериозното байджу - Маутай.

Чаровни барманки приготвяха изкусителни миксове с екзотични имена, а стилни промоутърки подканваха гостите да опитат огнен шот от напитката на дипломацията в Китай. Asian Mystery, Dragon Tears и Green Fire вдигнаха градуса на настроението на присъстващите.

Емоционалните моменти, с които музиканти и публика белязаха нощта, отново бяха запечатани от инж. Пламен Колев, създател на HiLIfe./show.blitz.bg

 

Коментирай

Риве та се къса

Риве та се къса 07.06.2019 11:22

Тия кой са бре?

марги

марги 07.06.2019 19:48

Жената си плаща рекламата!

личо

личо 08.06.2019 17:27

МАЛИИИИ, ЩО Е ТРЪТЛЕСТО ТОВА МАЛКОТО ДЕТО ФАЛШИВИ САМО В ПОЛОВИН ОКТАВА

реалист

реалист 08.06.2019 17:51

да отиде да пее в бутонец, много ще я харесат

Хохо

Хохо 09.06.2019 8:23

Като бях малък имаше една много поучителна детска книжка - "Гарджето-певец". Сега книжки няма, затова децата се объркват че са това, което не са били, не са и никога няма да станат!

2222

2222 09.06.2019 8:25

Опитва се да направи нещо,но не става.Баща й имаше харизма!Всъщност донякъде е жалко ,че децата на кзвестните се опитват да бъдат като тях.Почти няма такива случаи - да надминат родителите си.Не се сещам за някой български певец или артист и наследниците му