Дара Екимова и Стефан Илчев предизвикаха фурор в Стрелча! (СНИМКИ)

Дара Екимова и Стефан Илчев предизвикаха фурор в Стрелча! (СНИМКИ)

Дара Екимова и Стефан Илчев предизвикаха истински фурор в Стрелча, а общото им изпълнение на класиката "Една българска роза" накара повече от 400 човека, стекли се на площада, да пеят с тях.

Освен официалните лица, сред гостите бяха забелязани носителката на титлата "Мисис България 2008" Милена Шаркова, която бе в компанията на приятеля си. Вдовицата на командоса Емил Шарков е шаферка на "Мисис Баба" Дони Чачова, която пък е съпруга на кмета на Стрелча Стойно Чачов. Двете дами бяха облечени в много стилни и тематични тоалети.

Майката на Дара, пр експертът Ива Екимова пък, зорко следеше изпълнението на дъщеря си. Събитието уважи и бизнесдамата Меги Савова.

Дара Екимова нокаутира Сузанита! (СНИМКА)

Припомняме, че след броени дни на Стефан Илчев му предстои финал на шоуто “Като две капки вода”, а Дара Екимова се готви за второто издание на трибюта Slang by Dara Ekimova.

Концертът на Дара ще се състои ма 31-и май в столичния София Лайв Клуб, а заедно с младата наследница на Дими от "Сленг" на сцената ще се качат още Кали, Георги Симеонов –JJ. Стендъп-комедиантите от Нема К`во ще се погрижат за доброто настроение и усмивките на публиката.

16-годишната наследница на Дими от "Сленг" сериозно се е захванала с възраждането на красивата и смислена българска музика, написана от баща й и музикантите от група "Сленг".

Броени дни, след като пусна новото си видео „Пробвай се”, посветено на проблемите на днешните тинейджъри, пристрастени към социалните мрежи, Дара Екимова се е посветила на усилена подготовка по втория концерт Slang By Dara Ekimova.

Премиерата на трибюта предизвика истински фурор и малко повече от месец по-късно заедно със Станислав Петров – Стенли - клавир, Иван Попов – китара, Николай Николаев – барабани и Илия Ранков – бас китара, гласовитата певица очаква ценителите на музиката в столичния Sofia Live Club.

Георги Симеонов –JJ през миналата година прослави името на България в рамките на Евровизия 2018-а, когато заедно с групата Екуинокс стигнаха до престижните челни позиции с изпълнението на песента Bones.

Дара Екимова разплака за минути топ звезди! (СНИМКИ)

Певицата Кали пък е изненадващият гост, който ще се завърне в автентичната фолклорна магия и заедно с Дара Екимова ще изпълнят една от най-нежните и лирични български народни песни./show.blitz.bg

Коментирай

omega69

omega69 21.05.2019 0:24

КАКВО И КОЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА ?

Баба

Баба 22.05.2019 8:52

Абе, защо това девойче нещо не ми хваща окото? Въпреки големите му напъни, а и на "прочутата" й майка. Ако не беше Димито- за Ивчето нямаше кой и да чуе. Дарето е също такова …..