logo

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара

Ива Екимова направи поредното си разтърсващо признание, а повод за него е шеметния успех на талантливата й дъщеря Дара.

Това лято Дара направи истински фурор с хита си "Sagapao" и доказа не само на майка си, но и на всички, които се съмняваха в успеха й, че кове доста бляскаво музикално бъдеще.

Ива Екимова преживя истински кошмар СНИМКА

Точно това провокира и майка й Ива Екимова да направи поредната си емоционална равносметка.

Ива Екимова отвя Гала и Мира Добрева със СНИМКИ 18+

"Чувствам се чудесно. Майка съм на Дара Екимова вече 17 години и това няма как да бъде променено и занапред... Опитах се да изградя у дъщеря си характера на дисциплиниран, трудолюбов и упорит човек.

Дара Екимова пропя на гръцки по-предизвикателна отвсякога! ВИДЕО

Винаги съм се отнасяла към нея с безусловна любов, като съм се опитвала да я оставям да направи собствените си грешки, и съответно да се поучи от тях.

Имаше един момент на самозаблуда, че мога да я предпазя, като теоретизирам върху собствените си постъпки и поуката от тях. Бързо осъзнах, че това не е възможно. И ето резултата!", пределно откровена е Ива в скорошно интервю за "Труд".

Ива Екимова разплака мрежата с тежко признание! СНИМКИ

Думите, с които тя със сигурност предизвика сълзи в очите на близките си приятели, касаят и бащата на Дара - Дими Екимов.

Дара Екимова нокаутира Сузанита! СНИМКА

"Качествата на Дими, които откриват у Дара, едновременно ме радват и натъжават. Не минава ден, в който да не си представям по какъв начин би се развила музикалната й кариера с неговата подкрепа. Но ситуацията е такава, каквато е.

Сега тя сама трябва да извърви пътя, определен за нея. С всички рани и белези, които ще останат върху душата и сърцето й.

Това е начинът всеки човек да израства и всеки ден да се превръща в по-добрата версия на себе си"./show.blitz.bg

Коментирай