Шок! Емануела стресна с бременно коремче СНИМКИ

Шок! Емануела стресна с бременно коремче СНИМКИ

Фолк звездата Емануела явно е решила да се бори с демографската криза у нас, като роди още едно дете. Изпълнителката на "Преди употреба, прочети листовката" показа наедряло коремче на последното си участие в столичен клуб. 

Чаровната пайнерка се появи с целия си блясък да пее на абитуриенти в известен нощен клуб в столицата. Както винаги, Емануела бе заложила на секси облекло - този път ултракъса черна рокличка. Но погледите на всички бяха приковани от коремчето на звездата. 

Емануела влиза в "В чуждите легла" полугола и с цигара в ръка... СНИМКА 18+

Още на следващия ден из светските среди се шушукаше, че Емануела е бременна. Към момента звездата не е издавала нищо по въпроса, но прави впечатление, че като цяло е качила килограми. 

Близки до певицата изразиха съмнения относно слуха, че Емануела се е решила да ражда за трети път. "По-скоро е похапнала преди участието. Хората не знаят, но Емануела обича да си похапва и не спазва диети. Често след преяждане стомахът й така се подува и не случайно през годините често я пишат, че е бременна", казват хора от обкръжението на чалга фурията. 

Твърде е вероятно подуването на коремчето да се дължи на апетита на певицата, тъй като след раждането на втория си син Димитър се зарече, че спира с ражданията в този живот. освен това, връзката й с Мартин е доста лабилна и непрексънато се събират и разделят, за да мислят за създаване на поколение./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 30.05.2021 13:00

Тази "блести" само с простотия.