Пребиха брутално и ограбиха наша попфолк певица, оказа се бившият й.. СНИМКИ

Пребиха брутално и ограбиха наша попфолк певица, оказа се бившият й.. СНИМКИ

Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието се оказа нейно бивше гадже. Това става ясно от самата потърпевша - Ваня Великова, известна повече като "Близалката".

Пострадалата е удряна и ритана, като ѝ е отмъкната и дамската чанта с 3500 лв. вътре. Всичко това тя описва детайлно в пост в профила си в социалните мрежи.

"Приятели, познати, фенове, днес отново бях нападната и публично унижена и изложена от бившия ми приятел Хюсен Велиев от село Ябланово.

Той работи в "Мегастрой", същият ме рита удря и блъска пред магазин "Нивен" до денонощната аптека в Габрово и накара един скитник да ме блъска и гони и взе да ми дърпа чантата в която имах 3 500 лв. Изплаших се и викнах полиция.

Хюсеин избяга - качвам снимка на крадеца който искаше да ме обере. Всяка сутрин в 7.20 са там и вечер в 17.20. Благодаря.

На всички от социалните мрежи за подкрепата. Хюсеин ме заплаши че ще ме Обезобрази и че ще ми запали къщата", пише Великова във фейсбук, като качи и фотосите на своите нападатели./show.blitz.bg