Порно клип на Галин се върти в мрежата? СКРИЙНШОТ

Порно клип на Галин се върти в мрежата? СКРИЙНШОТ

Тези дни Галин научи, че порно клип с негово участие се върти в социалните мрежи. Новината дойде от негови фенове, които се включиха в онлайн чат с любимата си музикална звезда. 

Галин често се включва в Инстаграм, където отговаря на всички въпроси на фенове, дори на хейтърски коментари и много неудобни въпроси. Галин истински се изненада, когато го попитаха дали знае, че в мрежата се върти негов порно клип. Шокиран от новината, той веднага се разтърси в такива сайтове. 

"Не, сега ще погледна", отговори Галин на зададения му въпрос относно порно клипчето. Неговите почитатели не издават повече подробности, но запознати предполагат, че имат предвид едно старо клипче, което изтече в мрежата. На него се вижда татуиран мъж, който много прилича на Галин, да задоволява непознато за нас момиче. 

Тогава така и не стана ясно дали става въпрос за Галин или за някой, който много прилича на него. Припомняме, че преди няколко години в мрежата се завъртя и друг гей порно клип, за койтоп пък се твърдеше, че е с участието на актьора Кристиан Кирилов. Оказа се, че това е професионален порно актьор, който много прилича на нашия мачо. Нищо чудно и случаят с Галин да е такъв, а може пък и наситина да има някъде такива кадри, които все още не са се разпространили чак толкова широко, че да стигнат до повече хора и най-вече до медиите./show.blitz.bg