Никога не сте виждали Галена така! Певицата стана жива кукла Барби ВИДЕО

Никога не сте виждали Галена така! Певицата стана жива кукла Барби ВИДЕО

Галена реши на стар заман да се прави на кукла Барби. 36-годишната звезда шокира с иновативно решение за новия си видеоклип към летния си хит "Ти не си за мен". 

Такова нещо в България до момента не е правено и за пореден път Галена се прояви като първенец. Малко е стряскащ вида й във видеото, където се прави на жива кукла Барби. А още по-смущаващо е признанието й след това, което обяснява решението й за нестандартното видео. 

Галена показа как се ваксинира СНИМКА

 

"Всяко малко момиченце си мечтае да е кукла Барби. Аз не правя изключение, а когато съм заобиколена от креативни хора, резултатът е налице — моето лятно предложение за всички секси Барбита, които не позволяват на някакъв си Кен да ги върти на пръста си.  

Безкрайно искам да благодаря на целия екип, защото снимачният процес беше истинско предизвикателство. В желанието си да ви покажем всеки път нещо ново и нестандартно си поставяме все по-трудни задачи. И тази история с кукли беше такава, но смея да твърдя, че дадохме всичко от себе си! Надявам се насладата за сетивата ви да е пълна, а “Ти не си за мен” да стане част от историята на вашето лято 2021", пише чалга фурията в своя профил във Фейсбук./show.blitz.bg

Коментирай

!!!

!!! 24.07.2021 10:21

Ужас, добре че наживо е супер обикновена чалга женица

бейбифейса

бейбифейса 24.07.2021 17:29

реве по телевизора

Нони

Нони 24.07.2021 17:33

Със зъбките напред :) :):)