Лъсна истината! От ромски произход ли е Преслава?! СКРИЙНШОТ

Лъсна истината! От ромски произход ли е Преслава?! СКРИЙНШОТ

Дългоочакваната дуетна песен между Преслава и Софи Маринова е факт и за броени часове се превърна в истински хит с милиони гледания. Наред с този успех на дневен ред се появи друг въпрос, който има-няма през година се повдига от нейни почитатели. А именно: тече ли циганска кръв във вените на най-гласовитата ни и успешна певица. 

Покрай песента със Софи Маринова беше естествено да се заговори за произхода на певицата, като до този момент тя не е коментирала темата. Най-накрая реши да просветли почитателите си и да каже истината. 

 Преслава се зачете в коментарите, които хората пишат под въпросната песен и искрено се забавлява с нещата, които научава за себе. Пайнерката е обърнала сериозно внимание на коментарите, които се отнасят до нейния произход. Едни я причисляват към циганите, други към власите, а трети - към цуцуманите. 

"Май не знаеш, че Преслава е от ромски произход и това високо пеене й е в кръвта", гласи един от коментарите. "Преслава е влах, а не ромка или циганка, има разлика", пише друг потребител. 

"Човек като си има дарбата няма значение какъв е. Преслава не си признава, но съм убедена, че е цуцуман - български цигани, които не говорят цигански", смята друг фен на чалга фурията. 

Преслава видимо се забавлява с писанията на своите феновете и с ирония заяви, че с голям интерес следи новостите около себе си, за които дори не е подозорала./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай

Оля

Оля 15.10.2022 18:14

Сега е роднина на Майкъл Джексън,урунгел...

Dimitar

Dimitar 15.10.2022 19:47

rumunska ciganka e preslawa 4e to ne e taina

dok

dok 15.10.2022 19:51

чиста българка е

.......

....... 15.10.2022 19:54

По нечия "логика", че пеенето е на ромите в кръвта то и Лилито, Беонсе, Павароти и Бочели ли са роми?!!!

Римлянин от Рим

Римлянин от Рим 16.10.2022 1:48

Пресито не е нито мангалка, нито ромка, нито римлянка, нито влахкиня, нито българка - Пресито е една красива, русокоса, синеока шведка от Гьотеборг! Точка!

Тя е

Тя е 16.10.2022 8:37

мръсна, фалшива кучка.

Ramsezsh

Ramsezsh 17.10.2022 0:39

Има ли значение. Представител е на циганската субкултура, т.е. е циганка.

Иванка

Иванка 17.10.2022 10:41

Незнам защо това хубаво момиче се направи на нищо.Ако си мисли че е хубава просто много се лъже,