Камелия с пикантно признание за личния си живот СНИМКА

Камелия с пикантно признание за личния си живот СНИМКА

Поп фолк дивата Камелия бе по-откровена отвсякога за това, което се случва в личния й живот покрай социалната изолация, която се случва от два месеца насам заради коронавируса.

Огън момичето на поп фолка, както често наричат певицата, на практика е безработна, въпреки че редовно я гледаме като жури в музикалния формат "Гласът на България".

Цената на мобилен телефон скочи, защото го пипала Камелия... СНИМКА

"Последното ми участие беше на 9 март и оттогава съм си вкъщи, и съм безработна. Ново е за мен, защото от 20-годишна не съм спирала да работя, да пея. Но пък във всяко лошо има добро – успях да се наспя, успях да си отпочина. Намерих време малко повече за себе си. Изчистих си много боклуци от къщата, много шкафчета… Отворих пространство за нови неща", каза Камелия в "Преди обед" по bTV. И добави още:

"Може би ние ще сме последните, на които ще дадат картбланш за работа, защото нашата работа е свързана с голямо струпване на хора. В това отношение аз съм доста песимистична, че далеч във времето ще се случат нещата. По отношение на нормалния начин на живот, мерките бяха взети навреме. Хората бяха достатъчно стреснати, за да бъдат отговорни. Видя се, че много трудно се носи отговорност, дори в такава тежка ситуация. Много малко хора са готови да носят отговорност с поведението си".

Пикантна СНИМКА на Камелия нагорещи мрежата

Факт е, че Камелия е изключително избирателна по отношение на контактите си извън сцената, както потвърждава и самата тя. "Аз рядко комуникирам с хора, рядко излизам на улицата, в парковете. При мен са тежки нощите, когато съм свикнала да работя".

Никога не сте виждали Камелия по този начин ВИДЕО

Въпреки неочакваната почивка, която се наложи да си вземе, изпълнителката е все така продуктивна - готова е с нови две песни и подготвя трета. "Винаги ми е било оправдание забързаното ежедневие, неспането, защото гласът тогава пада и не е ок за записи. Сега имам достатъчно време, направих ги, чакаме с Валери Милев подходяща свобода, за да можем да ги заснемем"./show.blitz.bg

Коментирай

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 15.05.2020 20:29

http://kamerimoreto.eti.pw

Бончан и Маго

Бончан и Маго 16.05.2020 12:43

Тая ковра няма начесване.

Тра ла ла

Тра ла ла 17.05.2020 13:09

А къде беше Вашата отговорност, когато развалите семейството на Анелия и Кокошка Диневи????