Никога не сте виждали Камелия по този начин ВИДЕО

Никога не сте виждали Камелия по този начин ВИДЕО

Социалната изолация и липсата на каквито и да е участия накара фолкпевицата Камелия да си припомни младите години. Чалга звездата сподели снимка от тийнейджърските си години и сподели неизлъчвано видео от първите й певчески прояви, когато е още брюнетка. 

Никого досега не сме виждали изкусителната Камелия с черна коса. Преди да подпише договор с "Пайнер" през 1997 г. се изявявала като певица по сватби. Репертоарът й бил изцяло от сръбски хитове. Някои от тях пее и до днес.

Ицо-Мустака се засука по Камелия, а тя се... ВИДЕО

Изпълнителката на "Луда по тебе" сподели своя черно-бяла снимка, която доказва, че е била страшно красива и преди подобренията по себе си. Певицата пусна и непопулярно видео от свое участие на сватба, където е много трудно да бъде разпозната. Тогава още се изявява като брюнетка, а не както е известна повече от 20 години в публичното пространство с русата си грива. 

Камелия се консервира в криокамера за 80 000 долара

Едва ли някой може да си представи, че Камелия е имала комплекс от външността си. Блондинката, която и на 49 години демонстрира съблазнителна визия, не е имала кой знае какво високо самочувствие именно по времето, когато блесна с първите големи хитове, а почитателите й я провъзгласиха за секссимвол.

„Когато имах по-малки гърди и много кльощави крака, имах сериозен комплекс за външността си”, призна Камелия. Отнело й няколко години, докато се почувства желана и сексуално уверена. Самата тя винаги е била ексцентрична на сцената, често провокативна, което се превърна и в нейна запазена марка. Камелия сподели, че за големи концертни изяви, каквито имаше по времето, когато бе част от гиганта „Пайнер”, е целяла появата й да е запомняща се. Затова и предпочитала да се появява с тоалети, шити специално за повода./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Гост

Гост 24.04.2020 12:28

Много автентично. Времето когато хората бяха истински и щастливи.

Теди

Теди 24.04.2020 15:03

Много е била хубава и тогава.

Тест

Тест 24.04.2020 15:41

Пълна смесица е тази от едното в другото

Тони монти

Тони монти 25.04.2020 7:46

Още тагава се е виждало че не може да пее

Зьзз

Зьзз 25.04.2020 8:35

Не е мраднала през годинити