Ицо-Мустака се засука по Камелия, а тя се... ВИДЕО

Ицо-Мустака се засука по Камелия, а тя се... ВИДЕО

Поп фолк звездата Камелия има нов обожател, който може да съперничи по чар на Милко Калайджиев. Само че за разлика от най-известния мустак в страната, този е и по-млад, и доста по-амбициран да постигне целта си.

Става дума за Христо Василев или Христо-Мустака от "Гласът на България", когото видяхме да флиртува открито със знойната блондинка в журито и без притеснение да й предлага да правят "интересни" дуети.

Камелия се консервира в криокамера за 80 000 долара

"Като те видя с този мустак, Ице, направо ми сгряваш сърцето!", не скри симпатиите си и певицата, впечатлена от екстравагантното окосмяване под носа на участника в музикалното риалити.

Именичка! Камелия изкуши и навръх Цветница СНИМКА

За да бъде мустака му във форма, Христо ежедневно полага специални грижи за него, а всяка вечер старателно го навива на ролки.

По време на вокалния двубой с 18-годишната Теофания, освен на външен вид, той заложи и на вокално майсторство. Школовката му на музикант по круизни кораби си каза думата и Ицо срази конкурентката си. Щастлива от представянето му, Камелия го обяви за най-слънчевия и атрактивен участник в отбора й./show.blitz.bg

Коментирай

Радо

Радо 21.04.2020 18:13

Лесна мишена

skumrqsala

skumrqsala 23.04.2020 1:00

taz ribai steka