Камелия се консервира в криокамера за 80 000 долара

Камелия се консервира в криокамера за 80 000 долара

Камелия и мъжът й Цветин са направили доста екстравагантна покупка за родните ВИП стандарти. 

Певицата, която е ментор и в новия сезон на музикалното състезание „Гласът на България”, и мъжът й са се оборудвали с криокамера, която е най-новият хит в света в борбата с възрастта, както и с богата палитра от неразположения – от дерматологични проблеми, ревматизъм и подагра до заболявания на нервната система, хронични травми, симптоми на менопауза и какво ли още не.

Камелия се обясни в любов на гаджето си СНИМКА


Криотерапията е доста популярна и у нас, като се предлага в много козметични и медицински центрове. Камелия и Цветин явно са решили, че искат да преплетат процедурата с всички останали здравословни практики, които са превърнали в свой начин на живот, заради което са си купили криокамера за вкъщи. В зависимост от модела и спецификите на машината, цената й варира между 10 и 80 000 долара, коментират запознати, пише "Уикенд". 

Именичка! Камелия изкуши и навръх Цветница СНИМКА


Не е ясно колко точно пари са дали за удоволствието да ползват криотерапия в домашни условия, но мотивацията на двойката е лесна за предполагане. Методът е познат в цял свят и се ползва срещу какво ли не болежки и неразположения, както и срещу естетиески несъвършенства, включително такива, свързани с напредването на възрастта.

Криокамерата представлява вертикална кабина, в която кожата на човек няма директен допир до стените на уреда. Повечето машини, които са предназначени за домашни условия, са изработени, така че главата на човек остава отвън и само тялото му е вътре. Включва се студената сонда – течен азот, изстуден до около минус 150 градуса пo Цeлзий. Процедурата трае няколко минути. Резултатът е голям брой здравословни ефекти, без опастност от измръзване.


Въпреки това се препоръчва консултацията със специалист, преди закупуването на криокамера и периодичната й употреба в домашни условия. Камелия и Цветин вероятно са го направили и днес се радват на благотворното влияние на криотерапията. Тя действа благотворно както при множество физиологчни състояния, така и при естетчини проблеми, спортни и дори здравни.

В естетиката криотерапията влияе на дерматологични неразпложения, включително псориазис, отстраняването на целулит, стягането и изглаждането на кожата, акне, проблемна кожа, повлява при наднормено тегло, подобрява общата обмяна на веществата и физиологичните функции на организма. Криотерапията има ефект и при ставни травми, ревматологични заболявания, повлиява полобително нервната система. Може да се прилага и като спортна терапия за облеквачане на остри хронични травми, възстановяване след натоварване. Криотерапията влияе положително дори симптоми на менопауза. Освен това се смята, че оптимизира имунитета. Кожата се охлажда, но няма опасност, тъй като влиянието е само на повърхностния й слой, а вътрешната телесна температура не се променя./show.blitz.bg

Коментирай

абсолютна

абсолютна 19.04.2020 13:04

простотия !

Анна

Анна 19.04.2020 16:57

Да бяха направили нещо смислено да създадат и отгледат поне едно детенце.А то какво ковра и мека китка решили да се консервират .Голяма сензация няма що .

ortisei

ortisei 19.04.2020 22:23

ама да не би вие да им давате парите,всеки да си живее живота както намери за добре,и да си харчи парите както иска.

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 19.04.2020 23:19

АБЕЕ ТАЯ НЯМА ЛИ ДА РАЖДА АКО НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ МИ Я ПРАТЕТЕ НА СЕЛО ЗА ТРИ ДНИ ЩЕ ХВАНЕ ДАЖЕ БЛИЗНЕТА ЩЕ СА

Браво

Браво 20.04.2020 18:20

Продължителна консервация на пичока да направи, за да е свеж и влажен като маруля дълго време.

Гост

Гост 20.04.2020 19:11

ПРОСТАЦИТЕ КОИТО СА КОМЕНТИРАЛИ КАКВО И СЕ БЪРКАТ В РАБОТАТА,ДОБРЕ ПРАВИ МОМИЧЕТО ЧЕ НЕ ИСКА ДЕЦА,ВИЕ С ВАШИТЕ ДЕЦА ДА НЕ БИ ДА ПРОКОПСАХТЕ,ЕЙЙЙЙ МАЛО УМНИ КРИВИ ШИИ МИСЛЯТ СИ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРКАТ В ЧУЖДИТЕ ЖИВОТИ,ВИЕ ДА НЕ Я ХРАНИТЕ ЧЕ ДА И КАЗВАТЕ КАКВО ДА ПРАВИ

Kukuwizaza

Kukuwizaza 21.04.2020 1:19

Shto ne si kupiat samoebachka s pedali? Ili... Veche si imat

Fap fap

Fap fap 21.04.2020 2:22

Did she have account in onlyfans.com?