Бони: Създаването на дете е голяма стъпка и не трябва да... ВИДЕО

Бони: Създаването на дете е голяма стъпка и не трябва да... ВИДЕО

Преди броени дни Бони шокира приятели и почитатели със снимка, на която държи положителен тест за бременност. Всички започнаха да й честитят, докато най-накрая гласовитата изпълнителка не изплю камъчето и не разкри цялата истина. 

Оказа се, че тестът за бременност е от сценария на най-новия видеоклип на певицата, който е озаглавила "Честито". Премиерата на песента е факт, а Бони подтикна почитателите си към размисъл с темата на песента и клипа, които не остават безразлични към никого. 

"Това е една история, която съм чувала от много момичета неведнъж. Разбира се, нюансите са различни, но общото е, че всеки разказ задава въпроса кой е добрият и кой лошият в тази ситуация.

Подготвих за вас този проект с надеждата, че и вие ще помислите върху това. Ще се радвам да прочета вашите мнения. Коментирайте песента, дискутирайте текста, спорете. В спора се ражда истината. Но безспорна истина е, създаването на дете е голяма стъпка и в нея не трябва да има нищо необмислено. И въпреки това, независимо кога и по какъв начин съдбата е решила да ни направи родители, е задължително да сме отговорни и да ги отгледаме с безусловна любов. Защото те са най-голямото богатство, най-големият дар, най-голямото щастие", пише Бони като послание към парчето. 

Нейната дъщеря Михаела тази година е абитуриентка, а Бони определено има повод да се гордее с нея, тъй като завършва средното си образование с отличие. Затова Бони е решила да вдигне паметен купон с много гости и музиканти в изискан хотелски комплекс в София на 1 юни./show.blitz.bg

Коментирай

Mangooo Mangoooov

Mangooo Mangoooov 31.05.2021 17:35

Mirishe Bonita okolo intimnata oblast.