Ревност! Блатечки вдигна мерника на гръцкия си зет СНИМКИ

Ревност! Блатечки вдигна мерника на гръцкия си зет СНИМКИ

Асен Блатечки е от онези ревниви бащи, които зорко следят личния живот на дъщерите си и при първия намек за нещо нередно, взимат крути мерки.

Затова актуалното гадже на дъщеря му Катерина трябва много да внимава какво прави, за да не опознае гнева на популярния й татко.

Блатечки става шеф на пожарна в новия сериал "Ягодова луна" СНИМКИ

Щерката на актьора е лудо влюбена и има сериозна връзка с гърка Влад, с когото от известно време са неразделни, пише "Галерия".

Блатечки тика Диляна в нов сериал

Катерина се запознава с Влад в Халкидики по време на почивката си това лято и оттогава постоянно поддържали връзка. Тя редовно му ходела на гости, а той вече два пъти е идвал в България в дома на Катерина.

Познавал се с майка й, но с актьора все още не са се виждали. Щерка му няколко пъти му предлагала да излязат на вечеря, но засега Асен отказвал.

Това не е първата връзка на Катерина, но Блатечки със сигурност за първи път я е виждал толкова влюбена. Майка й пък одобрявала Влад, смятала го за добро момче, а и родителите му били доста заможни.

Диляна Попова и Асен Блатечки пак са семейство! Моделката смая с визия СНИМКИ

Предишната връзка на Катерина бе с неин съученик от столичната Втора английска гимназия, но отношенията им не били сериозни. Въпреки това, Блатечки ревнувал и от него, подсмихват се негови близки.

Припомняме, че дъщерята на актьора дълго време отказваше да разговаря с него заради аферата му с Диляна Попова, от която има син. Едва когато се родил малкият Борил и Кати за първи път гушнала братчето си, успяла да прости на баща си.

Тежък порок мъчи Блатечки, призна си, че злоупотребява с... СНИМКИ

Актьорът пък неведнъж е казвал, че дъщеря му е голямата любов в живота му. Именно заради нея той не намираше кураж да напусне жена си и да заживее с манекенката./show.blitz.bg

Коментирай