Тежък порок мъчи Блатечки, призна си, че злоупотребява с... СНИМКИ

Тежък порок мъчи Блатечки, призна си, че злоупотребява с... СНИМКИ

Асен Блатечки от години се бори с един от най-тежките пороци - цигарите, но за момента така и не успява да се справи и да покаже силна воля и достатъчно желание.

Преди време актьорът заяви, че иска да спре цигарите, но е наясно, че това няма да стане никак лесно. Затова от традиционна цигара мина на електронна. Но честотата, с която пуши, независимо къде е, е плашеща.

Блатечки държи изкъсо Диляна

Дори и когато е на улицата и се придвижда от една точка до друга, актьорът пуши като комин, пише "Хотноз". Прави го и когато е в компанията на сина си Борил.

Горещо! Диляна Попова преобразена без Блатечки! СНИМКИ

Разбира се, вредния навик на Асен Блатечки никак не се нравел на Диляна Попова, която все му правела забележки, че се увлича много с пушенето, при положение че уж е тръгнал да го спира.

Самият Блатечки е признавал преди време, че много злоупотребява с тютюна и е стигал дори до 4 кутии на ден. Първият път, когато решил да откаже цигарите, напълнял драстично. Не пушил в продължение на една година, но компенсирал с много храна.

До миналата година, когато цигарите отново се върнаха в живота му.

Бомба! Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха! СНИМКА

"Вече съм напред с 15 килограма, които направо ме видоизмениха, но ще се справя", признал Асен пред близки./show.blitz.bg

Коментирай