Горещо! Диляна Попова преобразена без Блатечки (СНИМКИ)

Горещо! Диляна Попова преобразена без Блатечки (СНИМКИ)

Откакто не е във връзка с Асен Блатечки, Диляна Попова буквално цъфти от щастие. Топ моделката с изумрудено сини очи не оставя никого равнодушен с визията си. И по нищо не й личи, че е раждала преди няколко години.

В профилите си в социалната мрежа Диляна Попова не пропуска да сподели какво прави в ежедневието си, какви рекламни фотосесии снима, както и къде я отвеждат разни неочаквани пътувания из света.

Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил!

От снимките си обаче, тя буквално грее, а ослепителното й излъчване дава повод на много нейни познати и приятели да отбележат, че тази метаморфоза при нея се случва малко след като се разделя с актьора Асен Блатечки, на когото роди и син.

Диляна Попова се мести на екзотичен остров! (СНИМКИ)

"Това е ВИЗИЯТА! Няма случай, в който да мина покрай билборд с тази снимка и да не се загледам. Пленителна!", гласи само един от многото коментари под фотосите на манекенката. 

Разбира се, майчинството прави още по-привлекателна Диляна Попова, която, както се вижда добре, няма никакво намерение да остарява, а прилича все така на безгрижна тийнейджърка./show.blitz.bg

Коментирай

Нещастниците от Блиц-а

Нещастниците от Блиц-а 17.05.2019 15:11

А бе БЛИЦ, лично вие скоро писахте, че се е събрала окончателно с Блатечки! Не че ми дреме, ама много лъжете!

лимончело

лимончело 17.05.2019 16:26

тоя е без цици и без дупе...едно такова плоско. но, мерси!

лимончело

лимончело 17.05.2019 16:27

упс, тая.