Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил

Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил

Откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е коренно различен човек. От някогашната красавица, за която позата пред обектива бе приоритетна, днес е останала само красивата визия. Приоритетите вече са различни и почти всички са свързани със сина й Борил.

Изкусителната манекенка буквално е ужасена от онова, което технологията провокира в детското съзнание. И прави всичко възможно да отвлича вниманието му в такива моменти.

Въпреки че е още много малък, синът й Борил вече е впечатлен от таблета и телефона на майка си. И при всеки удобен момент търси как да ги вземе. „В последната година непрекъснато ми искаше телефона – започва да реве и да пищи, и ми го взима от ръцете. С Асен му взехме таблет, но той не спира да го гледа”, признава Диляна. И споделя, че цялата ситуация започва много да я плаши.

„Изплаших се как му действа и дори забелязах, че става агресивен в един момент”. Манекенката прави всичко възможно, за да обясни на сина си, че тези му занимания са много вредни. „Той е мило дете, а започва да блъска и да тропа по масите, позволява си да размахва ръчички и да казва – аз съм зомби и тогава наистина се изплаших! Скрих му таблета.. Виждам, че сега е по-спокоен. Доскоро гледахме филмчета като „Маша и мечокът”, но вече е малко по-голям и редуваме и с разни детски игрални филмчета"./show.blitz.bg

Коментирай

Доктор Ох, Боли

Доктор Ох, Боли 14.02.2019 11:31

Не е лошо да намали дозировката на бело тая майка.

pbdan

pbdan 14.02.2019 11:54

Таблет и телефон ще му купи рано или късно. Да помисли как ще отговаря къде е тати, другите деца имат, а моя къде е? Защо го няма и ако ни обича(както казваш), защо е избягал от нас и си има друго дете и мама?

нищо различно

нищо различно 14.02.2019 18:20

Девойката ог Гулянци е била много впечатлителна за региона си. Сега вече е жена и майка. За съжаление нищо особено като интелект, но то и не се очаква от нея. А детето си е като всяко дете - прилича на баща си и ще го препращат от единия при другия, а и той ще се научи да ги изнудва.

защо бе

защо бе 16.02.2019 2:17

Защо трябваше да роди от Асен, при положение, че има толкова много свободни мъже? Ама зор да се наръгаш в чуждото семейство и да обричаш едно дете на страдание.

Кака Станка

Кака Станка 16.02.2019 7:16

То,щото Асен Блатечки си седи мирен и му е виновна Диляна Попова за проблемите в семейството. Да е живо и здраво това хубаво момченце и не се притеснявайте,че ще му липсва нещо.

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 16.02.2019 8:40

Лошо име си му дала. С тежка карма.Борил, узурпаторът на българският престол.Братовчед на Иван - Асен II. Име пропито с безчинства.Прогонен от Иван - Асен II.Прокълнат и анатемосан вовеки.