Диляна Попова се мести на екзотичен остров! (СНИМКИ)

Диляна Попова се мести на екзотичен остров! (СНИМКИ)

Диляна Попова е поредната ни моделка, която се прехласна по екзотиката на Малдивите, на които се наслаждава в момента. За разлика от останалите красавици обаче, синеоката манекенка изненадващо е споделила нещо много любопитно пред свои приятели.

В момента, в който стъпва на райските Малдиви обаче, Диляна решава, че иска не само да релаксира за кратко там, а да бъде винаги край безкрайните сини вълни и финия мек пясък по плажовете.

„За какво са ти криле, ако нямаш кураж да полетиш”, това споделя красавицата в социалните мрежи. И не оставя много на въображението.

Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил!

„Тя е много спокойна, много красива и много щастлива там”, споделя нейна близка приятелка, пред която именно моделката споделя тайничката си нагласа за смяна на местоживеенето, обрисувайки китната картинка как си играят с малкия Борил на безкрайните лазурни плажове.

Факт е, че откакто стана майка преди няколко години, Диляна Попова е съвсем друг човек. Набляга на натуралното във всичките му вариации – не само храна и среда, но и взаимоотношения. Освен това винаги е била против изкуствените подобрения във визията си – потвърждение за което можем да видим не само в актуалните й фотоси в социалните мрежи, но и в по-стари снимки през годините.

Припомняме, че миналата година по същото време Диляна отново бе на Малдивите заедно с любимия си Борил. Компания им правеше сестрата на моделката Елиза, която е топ гримьор. И някъде в онези моменти се запалва и по подводното гмуркане, което пък много й помага да поддържа зашеметяващата си фигура в перфектен вид./show.blitz.bg

Коментирай

АНИ

АНИ 18.03.2019 17:37

К---а. Разтури семейството на Блатечки...,а сега по островите тръгнала...Стига сте писали да тези платени проститутки.

Ваника

Ваника 18.03.2019 20:20

Що да му е разтурила семейството, той да не е малоумен, ако беше стабилен кой може да го принуди насила?

Пояснение

Пояснение 18.03.2019 22:33

Чета,че тая била голяма красавица - и питам ,кое е красивото - ГАМБЕСТ нос,физиономия на лисица,кокалести скули,за морала и съм съгласна с първия,а на втория-ако кучката не вдигне опашката,песовете не налитат.

daaa

daaa 19.03.2019 6:50

Abe , q vie predi men purvo se ogledayte v sobstvenite si ogledala, i togava davayte nepoiskani komentari za uspelite hora ne samo v Bg !!! A takiva opredeleniq kato na tazi Ani sa si anpravo za v suda !!

milena

milena 19.03.2019 23:54

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe