Блатечки тика Диляна в нов сериал

Блатечки тика Диляна в нов сериал

Актьорът Асен Блатечки се опитва отново да проправи път на Диляна Попова в киното, след застой от близо 1 година.

Родният секссимвол лансирал половинката си в новия сериал „Ягодова луна“, който ще тръгне по „Нова тв“ на пролет. Тъй като освен главна роля, Блатечки е и част от режисьорския състав, той използвал връзките си, за да осигури на Попова второстепенна роля в сагата.

Сериалът е с криминален сюжет и в него ще участват някои от големите имена на родното кино като Христо Мутафчиев, Александър Сано, Димо Алексиев и други. Главният герой Блатечки е шеф на пожарната, а в ролята на неговата дъщеря ще влезе Радина Боршош, пише "Галерия". 

Диляна Попова изуми с това признание, поиска от Блатечки нещо неочаквано

Очакванията са сапунката да надмине по интерес „Дяволското гърло“ и „Пътят на честта“, което предполага и доста прилични хонорари за актьорите. Това била и една от причините Блатечки толкова упорито да лансира Диляна Попова. Освен това красавицата от Гулянци отдавна не е получавала епизодична роля – последния път бе преди близо 5 години в „Революция Z“.

Откакто Диляна роди сина на Блатечки Борил, тя се е насочила основно към инфлуенсърството, което спокойно може да движи и от къщи, докато се грижи за детето./show.blitz.bg

Коментирай