Диляна Попова и Асен Блатечки пак са семейство! Моделката смая с визия... СНИМКИ

Диляна Попова и Асен Блатечки пак са семейство! Моделката смая с визия... СНИМКИ

Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова и Асен Блатечки е синът им и бурна любовна история от миналото, със сигурност няма да сбърка - с тази разлика, че любовната история отново е факт.

Ако досега нито моделката, нито актьорът коментираха обрата на връзката си публично, то вече не е и нужно да го правят, защото недвусмислено показаха всичко, което се случва в живота им. А именно - двамата отново са заедно и с удоволствие поделят грижи за сина си Борил.

Тежък порок мъчи Блатечки, призна си, че злоупотребява с...  СНИМКИ

Наскоро даже тримата се появиха заедно, като истинско семейство, по време на премиерата на новия български филм на Ники Илиев, Богомил Грозев и Башар Рахар "Завръщане", в който участие взима и Диляна Попова.

Диляна Попова захвърли горнището СНИМКА 18+

Малкият Борил, разбира се, с нетърпение очакваше да види майка си на голям екран, а баща му Асен Блатечки зорко пазеше и двамата от фенската любов. И има защо - Диляна не за първи път със зашеметяващ тоалет, разкриващ перфектната й фигура, по която със сигурност са се залепили като магнит всички околни погледи.

В същото време любимият й Асен Блатечки бе точно обратното - със сива неизгладена риза, разкопчана до гърдите и доста неугледен вид. Малкият Борил пък бе много стилен с късото си детско черно сако на райета./show.blitz.bg

Коментирай