Диляна Попова захвърли горнището СНИМКА 18+

Диляна Попова захвърли горнището СНИМКА 18+

Диляна Попова е сочена за една от най-красивите и привлекателни българки. Чаровната моделка е наясно със своя сексапил и използва всеки удобен момент да провокира мъжкото подсъзнание. 

Тези дни красивата половинка на Асен Блатечки сподели кадър, на който я виждаме да събира тен под жаркото слънце. За радост на мъжкия пол Диляна е без горнище.

Не става ясно къде отмаря Попова, но със сигурност е далеч от любопитните погледи на българските репортери. Най-вероятно Диляна е на поредна почивка в чужбина.

Диляна Попова пръска сексапил по света (СНИМКИ 18+)

От няколко години тя често отскача до Малдивите или други екзотични дестинации, където остава необезпокоена от напористи почитатели, които се молят за снимка и автограф. А по този начин Диляна остана скрита и без притеснение се пече по монокини.

Ники Илиев взе Диляна Попова (СНИМКИ)

Прави ни обаче впечатление, че Асен не е в комапнията на любимата си. Двамата избягват да се показват заедно в публичното пространство, макар за всички да е ясно, че той заряза съпругата си и заживя с Диляна, която от години му е любовница и му роди син, докато все още беше с жена си./show.blitz.bg

Коментирай