Ники Илиев взе Диляна Попова (СНИМКИ)

Ники Илиев взе Диляна Попова (СНИМКИ)

Ники Илиев хвърля по някоя и друга изненада от време на време, и любопитното е, че винаги става дума за красиви жени. Ако сватбата, а след това и раздялата му със Саня Борисова все още са честа тема в публичното пространство, то какво ли ще стане, когато на хоризонта излиза и Диляна Попова.

Синеоката красавица влезе в живота на Ники Илиев, но преди да побързате да скалъпите поредния любовен сюжет, да уточним, че става дума за режисьорска покана от негова страна към моделката за филма му "Завръщане".

Шаш! Катето Евро прецака жестоко Ники Илиев! (СНИМКИ)

Тази есен предстои премиера на лентата, а на 28 август ще се заснемат и финалните сцени от филма - по време на концерт на Орлин Павлов в Пловдив. Входът ще бъде свободен, като предстоящото събитие се планира да бъде на плаваща сцена във водата, става ясно от интервю, което актьорът и режисьор дава пред "Трафик нюз". 

Вижте какво крие Диляна Попова от сина си Борил!

Известно е, че във филма "Завръщане" Ники Илиев участва и като актьор. Партнират му Башар Рахал и Богомир Грозев. А що се отнася до новите дамски попълнения, те са от горещи по-горещи.

Диляна Попова се мести на екзотичен остров! (СНИМКИ)

"Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова са с по-основни роли", пояснява Илиев, който вече е играл в над 15 продукции, а като режисьор може да се похвали с четири филма.

Припомняме, че през 2012-та като режисьор и актьор в дебютния си филм "Чужденецът", той печели няколко престижни награди. През 2014-та режисира и участва във филма "Живи легенди", а в края на 2017-та излезе и третият му филм "Всичко, което тя написа"./show.blitz.bg

Коментирай