logo

Блатечки става шеф на пожарна в новия сериал "Ягодова луна" СНИМКИ

Блатечки става шеф на пожарна в новия сериал "Ягодова луна" СНИМКИ

Новият сериал на Нова телевизия "Ягодова луна" тръгва напролет и ще се опита да спечели зрителите така, както го направиха досега "Откраднат живот", "Пътят на честта" и "Дяволското гърло".

Както вече ви информирахме още през март тази година, криминалната сага ще е с елемент на екшън, в който ще се включат доста родни звездни актьори, сред които Христо Мутафчиев, Асен Блатечки, Александър Сано, Димо Алексиев и други.

Александър Сано шокира всички с тази СНИМКА

Интересното заглавие на лентата е свързано с пълнолунието през юни, когато се счита, че Луната е обляна в огнен кехлибар. "Зрителите ще усетят пожари, спасени животи, чувства...", издава Радина Боршош, която в сериала е дъщеря на героя на Асен Блатечки.

Асен Блатечки във "Фермата" върти алъш-вериш СНИМКИ

Освен централен образ, Блатечки е част и от режисьорския екип на филма.

"Това е история за любов... Най-накрая се прави филм за тези страхотни мъже, пожарникарите. Аз съм шеф на пожарната", разкрива за героя си актьорът през Нова тв.

Тежък порок мъчи Блатечки, призна си, че злоупотребява с...СНИМКИ

"Целият ни каст е изключително звезден, едни от най-любимите артисти на зрителите. Това са героите на нашето време. Това е професия, в която можем да говорим за доблест и за чест".

Любопитна подробност е, че в "Ягодова луна", който тръгва по Нова от пролетта, ще видим и бившият футболист и риалити звезда Ваня Джаферович./show.blitz.bg

 

Коментирай