Няма да повярвате с какво се похвали жената на Зуека СНИМКИ

Няма да повярвате с какво се похвали жената на Зуека СНИМКИ

Васил Василев-Зуека определено знае как да прави подаръци, а най-доволна от този факт е жена му Анна Вичева, която е получила от актьора чисто нов "Мини Купър" за Коледа, с който вече обикаля софийските улици.

Майката на 6-годишния му син Стефан видяла компактния автомобил паркиран пред входа на блока, в който живеят. Зуека мушнал ключовете от купъра в дамската й чанта и щом излязла пред блока й телефонирал. Досущ като в някой романтичен филм актьорът я попитал вижда ли колата пред входа. След като получил утвърдителен отговор, Зуека й казал, че това е коледния му подарък.

Картина на Зуека влиза в изложба СНИМКА

Любопитна подробност е, че с подобен подарък из столицата бръмчи и последната изгора на неговия колега и приятел – Митко Рачков, който именно препоръчал на Зуека да сюрпризира Анна с нов автомобил, с който ще може да паркира, където си поиска, пише "Уикенд".

Бившата жена на Зуека го смени с по-млади от него

Освен със скъпи придобивки, водещият на "Маскираният певец" глези половинката си, като й е подсигурил и домашни прислужници. Двете жени се грижели за домакинството на семейство Василеви. Едната посещавала дома им три пъти седмично, за да отменя жена му в чистенето. Другата пък ходела всеки ден, за да напазарува и да сготви обяд и вечеря на артистичното семейство.

Няма да повярвате какво забранява Зуека на сина си СНИМКА

Комикът наел прислугата не заради капризите на Анна, а защото искал майката на сина им да се грижи само за хлапето и да не се тормози с битовизми./show.blitz.bg

 

Коментирай

Kpss

Kpss 19.01.2021 3:35

Аууууу тая по-гнусна от предишната бре