Картина на Зуека влиза в изложба СНИМКА

Картина на Зуека влиза в изложба СНИМКА

Актьорът и тв водещ Васил Василев  - Зуека се включи в инициативата на платформата "Купи изкуство", която поставя началото на новата 2021 година с Национална оптимистична изложба, която ще бъде експонирана онлайн. 

"Купувайте изкуство! Така подпомагате творците ни, отдаваме уважение към труда им и инвестираме в нашата икономика, защото парите остават тук, в България", призовава Зуека, който ще се представи в експозицията със своята творба от акрил 'Раждане". 

Тя ще продължи от 14 януари до 28 февруари, а откриването ще бъде на 14 януари от 19 ч. във фейсбук страницата на "Купи разумно". Общо 100 автори редом до Зуека ще се включат в онлайн експозицията, като всеки от тях има право да участва само с по едно произведение. 

"Целта. която си поставяме с нея, е заедно да продължим и през 2021 година положителната тенденция за продажби и откупки на произведения на съвременни български автори. Затова я нарекохме оптимистична, защото искаме след изминалата нелека година да започнем с позитивна нагласа", споделят организаторите. 

"Инициативата, създадена от художници, цели не само да се подкрепяме взаимно, но и да се промени нагласата на хората към изкуството. Само така ще осъзнаем, че то има място във всеки дом", подчертават организаторите.

Един от най-талантливите ни актьори Васил Василев - Зуека рисува от дълги години, но едва по време на пандемията представи официално свои картини и дори успя да продаде 11 от тях онлайн. Тв водещият готвеше и изложба в Пловдив, но тя се измести във времето заради епидемията от коронавирус. За експозицията обаче готви нови картини, тъй като вече продаде тези, които щеше да покаже, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

Коментирай

Петя

Петя 12.01.2021 9:18

Каква е тази цапаница за това и пари ли се искат !?!

Avrora1

Avrora1 12.01.2021 9:37

Това ли е изкуство? Махнете тази антиреклама! Има толкова по-хубави, смислени и наистина качествени неща, нарисувани от български творци. Зуека продава само с името си на комик и връзките с хора, които имат излишни пари, но това не помага на никого другиго!

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА 12.01.2021 10:59

ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗЯВА ! НА ТЕБЕ НЕ ТИ ХАРОСТВА КАРТИНАТА, НА МЕН МИ ХАРЕСВА - РАЗЛИЧНИ ВКУСОВЕ. ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАПАДАМЕ ! - НАРИСУВАЙ ПО-ДОБРА И ПО-ХУБАВА, А КОКВО Е ТОВА ПОНЯТИЕ ! - Стефан д-р Д Чолаков -