Бившата жена на Зуека го смени с по-млади от него

Бившата жена на Зуека го смени с по-млади от него

Нина Димитрова, която години наред работеше с бившата си половинка – Васил Василев-Зуека, сега тръгва на турне без него.

След раздялата на двойката мястото му в театъра на Нина „Кредо” бе заето от млади актьори, на които популярната актриса и режисьор дава шанс за изява.

Едно от нейните емблематични представления тази година става на 15 години и именно това е поводът да се направи турне с него в страната. Това е спектакълът по едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен „Каквото направи дядо, все е хубаво”, пише "Уикенд". Негов фокус е любовта и грижата, с която жената трябва да обгръща своя съпруг, за да бъдат и двамата щастливи. В началото Нина прави спектакъла заедно със Зуека, който взима участие и в създаването на костюмите и сценографията, но днес на негово място играе младият Димитр Несторов.

Това лято спектакълът бе представен на фестивал в Полша, а сега предстои да го играят в Смолян, Русе, Силистра, Добрич, Стара Загора и Бургас. Турнето е подкрепено от Министерството на културата./show.blitz.bg

Коментирай