Няма да повярвате какво забранява Зуека на сина си СНИМКА

Няма да повярвате какво забранява Зуека на сина си СНИМКА

Васил Василев-Зуека и съпругата му Ани са много стриктни и спазват всичко, което националния оперативен щаб препоръчва още от началото на извънредното положение у нас.

Актьорът, когото гледаме всеки понеделник в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода", се оказа неочаквано взискателен и принципен към най-близките си, което е дори похвално предвид масовото неспазване на карантината.

Шок! Зуека издаде за страшна шашма в "Капките" СНИМКА

Тази година Зуека и жена му потготвят 6-годишното си момченце за първи клас, а малкият Стефан вече не само, че може да пише, но и да чете на два езика. Няма търпение да дойде и първия учебен ден, въпреки че все още не е ясно дали на 15 септември ще пракрачи прага на училището физически или ще му се наложи да го прави онлайн, стана ясно от гостуване на актьора в "На кафе" по Нова тв.

Зуека го закъса! Жена му го дебне за любовници! СНИМКИ

Зуека призна още, че двамата със съпругата му Ани не водят Стефчо дори и по детските площадки в парка, защото все още не са спокойни, че е достатъчно хигиенично и безопасно.

"Караме тротинетки единствено навън и то на места, където няма много хора и като спираме не пипаме абсолютно нищо. Вкъщи има и един батут, на който отвреме на време скача", добавя още Василев.

Наскоро Васил Василев-Зуека отпразнува 50-годишния си юбилей у дома, в компанията на жена си Ани, сина си Стефан и дъщеря си Девина, която е плод на любовта му с актрисата Нина Димитрова.

Смях! Зуека и Рачков дефилират на модния подиум СНИМКИ

20-годишната Девина живее и учи в Англия, но заради ситуацията с разпространението на коронавируса се прибрала у нас и кара карантина при майка си./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 09.05.2020 12:38

Не го подмладявайте с 5 години!Роден е 1965 година и е на 55, а не на 50 години!

Крачунов

Крачунов 09.05.2020 19:39

От всичките глупости така и не се разбра какво забранява на сина си. И Зуека е на 55, направи ги преди 10 дена.