Шок! Зуека издаде за страшна шашма в "Капките" СНИМКА

Шок! Зуека издаде за страшна шашма в "Капките" СНИМКА

Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, който са неизменните водещи на култовото шоу за имитации "Като две капки вода", нерядко между шегите и закачките, пускат и по някоя друга фрапантна истина.

В случая не става дума за нищо, което не се случва в родния телевизионен небосклон, но пък в същото време почти никой не излиза и не го съобщава в ефир, пък макар и обвито в комедийна стилистика.

Рачков се хвали, че живее с Луна, а тя получавала оргазми СНИМКА

Става дума за кратките съобщения, с които зрителите гласуват по традиция за своя любимец в шоуто и така му помагат не само да излезе с едни гърди пред другите в конкретното издание, но и да има по-голям шанс да поведе и победи в крайното класиране.

Лъсна пакета на участник от "Капките" СНИМКИ 18+

В последното издание на "Капките" Зуека за първи път предупреди зрителите, че е позволено да гласуват само 10 пъти от един мобилен телефон за победителя в "Като две капки вода" и така разкри каква шашма се е правила с кратките съобщения в предишни сезони на формата, когато нямаше лимит на СМС-те.

Всички в "Капките" вдигнаха ръце от Луна! Тя ръси обиди за жури и участници!

Така или иначе обаче, "Като две капки вода" остава най-рейтинговото предаване в родния тв ефир, а публиката му, дори и сега, когато няма право да бъде в залата, е все така шумна и многобройна./show.blitz.bg

Коментирай

Цветанка Гербова

Цветанка Гербова 10.04.2020 10:19

Авторът на статията ,ало идиот/ка/ първо провери преди да се правиш на автор.Във всеки сезон и почти във всеки брой са споменавали ,че има ограничение на есемесите.

ole

ole 10.04.2020 12:25

Това е лъжа!!!!! Винаги предупреждават!!!!!!!