Рачков се хвали, че живее с Луна, а тя - получавала оргазми СНИМКА

Рачков се хвали, че живее с Луна, а тя - получавала оргазми СНИМКА

Луна превъртя играта и отново е в центъра на вниманието. Русата фурия знае как да направи така, че всички да говорят за нея. 

Безспорно е най-интересният участник сред всички останали от "Като две капки вода", макар цялостното й представяне да не е отлично и да се намира в дъното на класацията. Тя прикова вниманието с поведение и провокации, както направи и на последния лайф. А водещият Димитър Рачков хвърли бомбата, че живее с фолкпевицата. 

Потрес! Луна призна за Слави и се... СНИМКИ

Култовият водещ всеки сезон си избира една от участничките, в която го играе влюбен. Припомняме, че в миналия сезон се правеше на шут пред Мария Илиева, преди това пред Преслава и т.н. Сега май Луна го е взела на подбив, а той за първи път губи ума и дума. 

 Луна като Sabrina

По време на последния лайф той се похвали, че вече живее с Луна. Повечето зрители разбраха, че това е поредна шега от страна на забавния водещ, но малко хора знаят, че има доза истината в думите му. Луна живее в кооперацията, където се намира жилището и на майката на бившата на Рачков - Мария Игнатова. И те много добре се познават отттам, тъй като неведнъж са се засичали в асансьора на блока. 

Всички в „Капките“ вдигнаха ръце от Луна! Тя ръси обиди за жури и участници!

Луна много добре се старае за рейтинга на шоуто, като не спира да залага на секси визия и провокативно поведение. Така по време на последния лайф, където трябваше да имитира италианската диско-певица Sabrina, Луна сътвори нов чудовищен скандал. 

Ретро чалга звездата се появи в образа на Sabrina, а силиконовите й гърди напираха да изскочат от сутиена, но това по никакъв начин не смути изпълнителката на "Бягайте крачета". Нещо повече, изпълнението й бе сякаш предложение към всички мъже, които искат да я вкарат в леглото си. И Луна не скри, че посвещава тази си имитация на силния пол и намигна доста предизвикателно към камерата. 

Накрая на изпълнението си тя призна, че е изпитала "музикален оргазъм", с което остави безмълвни жури и водещи, а зрителите пред малкия екран я набедиха за психично болна и я посъветваха да се прегледа при специалист, за да може да се вземат навременни мерки./show.blitz.bg

Коментирай

Мария

Мария 07.04.2020 12:41

Похвално

Фанети Мазакура

Фанети Мазакура 07.04.2020 16:36

Тъпа оФСа!

Йоло

Йоло 07.04.2020 16:56

Мразя я . Тя въобще не трябва да е в капките

Gad

Gad 08.04.2020 6:50

Ужасно същество.Чудя се защо я канят постоянно тази мърша.Във всички предавания се кърши геозотията смачкана

Ako може

Ako може 08.04.2020 10:56

Ако може да ми го НАДУЙ един път.Че много ми е спаднал. Ще и бъда безкрайно благодарен нс Луна......

Славена

Славена 13.04.2020 23:25

За каква се мисли тази? Тъпа овца!Мястото и въобще не е в "Като две капки". Елементарно, просташко поведение.