Лъсна пакета на участник от "Капките" СНИМКИ 18+

Лъсна пакета на участник от "Капките" СНИМКИ 18+

"Като две капки вода" за пореден път разтърси българския ефир с незабравимо шоу и впечатляващи имитации. Големият победител този път се оказа Димитър Маринов за образа на Ленард Коен. 

Истинска фурия се оказа Антоан Петров - Анди, заради който възмутени родители накараха децата да си лягат по-рано от предвиденото и да пропуснат любимото си имитаторско шоу. Те бяха силно потресени от това, че актьорът остана по "автомат" на сцената. 

"Бутонът на късмета" отреди на Анди да имитира Redfoo от култовото американско дуо LMFAO, а към края на песента той и таньорите около него останаха по слипове. Секси танците притесниха родителите на невръстните им деца, но пък накараха всички останали да изпаднат в екстаз, особено женската аудитория.

Хилда Казасян без свян си призна, че тази песен по никакъв начин не й действа, но заради голите таньори е започнала да точи лиги. "Скрийте го, че не мога повече да го гледам така", каза пък Юлиан Вергов, когато Анди се облещи пред него по пакет. 

Разбира се, Фънки бе доста по-краен в коментарите си и нарече "траверс шоу" видяното на сцената и съответно поряза Анди в оценяването си. "Не те ли е срам да се разхождаш по автомат", попита го Димитър Рачков и му нахлузи един голям кашон, за да прикрие голотата на Анди./show.blitz.bg

Коментирай