logo

Неузнаваема! Алекс Сърчаджиева разпали мрежата с тези секси СНИМКИ

Неузнаваема! Алекс Сърчаджиева разпали мрежата с тези секси СНИМКИ

В края на жаркото лято Алекс Сърчаджиева е направо неузнаваема, а горещата и визия предизвика бурни вълнения сред последователите й в социалните мрежи.

Чаровната актриса, която тази година няма да води "Игри на волята", не само, че е готова за нови тв подвизи, но и разполага с всички данни, за да покорява не само професионални върхове, но и мъжки сърца с тази визия.

Алекс Сърчаджиева събра погледите на морето, а компания й прави.. СНИМКИ 18+

На кадрите от последната й фотосесия, Алекс е в ярко червена рокля, пръска страхотен сексапил, а дългата й коса я прави още по-неустоима, особено за тези, които са минавали наоколо по време на снимките.

Няма да повярвате кого целува Алекс Сърчаджиева... СНИМКИ

Разбира се, феновете на Сърчаджиева изпаднаха в екстаз в мрежата и я засипаха с всевъзможни комплименти и гръмки слова, а самата тя е даже твърде скромна с един от кратките си коментари под новата визия, гласящ "ами.. ей така"./show.blitz.bg

Коментирай

Само така

Само така 02.09.2020 12:54

Там е истината - яко на пангара и челастрене до кога има клиенти, иначе си е умирачка от глад! Успех с бройката и "потребителите"!

Кара Ибрахим ага гьотчията

Кара Ибрахим ага гьотчията 02.09.2020 13:21

С удоволствие ще късам билетчетата на клиентите и! Може и в Германистан да я шътна, да бере черни банани на аутобаня с Ебан Гьотце миндиля!

Грую

Грую 07.09.2020 1:47

Абе какъв сексапил с тва боксьорско чене.

Дано!

Дано! 07.09.2020 6:58

Ебе й се на жената, какво толкоз. Има си физиологични потребности. Проблемът е, че търси някой хем свестен (най-вече да не пие), хем с пари, та да си почине и поживее малко. Заслужава да получи щастие в този живот, бая се намъчи с мъж алкохолик. Дано има късмет.

Гост

Гост 07.09.2020 8:04

Намазала се е , сложила червена рокля ...Но за сексапил и дума да не става, пък камо ли нещо друго да става.Тъжно ...

Иванова

Иванова 08.09.2020 14:17

Колко сте жалки само! Това което пишете е за ваш срам! И ако се бяхте погледнали от горе на какво мязате си е направо ясно защо пишете тези тъпотии!