Изненада! Калин Врачански поиска бебе от... СНИМКИ

Изненада! Калин Врачански поиска бебе от... СНИМКИ

Калин Врачански е на път да загърби дълго пазения си имидж на плейбой и да се превърне в домошар, а причината за драстичната промяна в него е изкусителна блондинка.

Актьорът е влюбен до уши и има намерение да промени изцяло живота си. Вече не крие коя е жената до него, както бе в началото, а тя е Александра Стоянова, по професия художник. Двамата се запознават покрай манекенката Диляна Попова, а любовта им пламнала бързо.

Вижте какъв мощен звяр яхна Калин Врачански и... СНИМКА

"Усещам, че скоро ще се случи нещо специално. Време ми е да се кротна!", споделил Врачански наскоро пред приятели и дори намекнал, че е готов да създаде деца с настоящата си половинка, пише "Уикенд".

Калин Врачански си намери майстора! Гаджето му...

Миналата година актьорът заведе новата жена в живота си на романтична ваканция в Сицилия, а преди това двамата бяха заедно и в Лисабон. Актьорът показа новата си изгора за първи път по време на премиерата на сериала "Господин Х и морето" миналата пролет, където я представи като: "гаджето ми".

Изненада! Калин Врачански заживя с изкусителна блондинка СНИМКА

Припомняме, че преди да се залюби с актуалната си приятелка, актьорът имаше кратка авантюра с тв водещата Мариана Векилска, само че интимните им отношения приключили, когато журналистката започнала да хлътва и Калин се отдръпнал, за да не й дава напразни надежди. Впоследствие стана ясно, че тя е напуснала работата си е телевизията, за да заеме високоплатена длъжност в структорите на Европейската комисия.

Не е тайна, че секс списъкът на Калин Врачански е доста дълъг, но по думите му случайните връзки вече го отегчавали. Той мечтаел за сплотено семейство като на бившата си приятелка Силвия Петкова, която преди повече от две години се задоми и роди от друг. Иначе двамата имаха драматична връзка - ту се събираха, ту се разделяха, но накрая осъзнаха, че не са един за друг и всеки пое по пътя си. 

Секс маниак: Калин Врачански го направи в самолет с колежка

"Разбира се, че имаше любов, една голяма и силна любов. Но имаше и гадости, подли номера, причинявахме си много неща, без дори да знаем защо. Всеки искаше да се докаже, да се наложи и да надделее над другия. Постепенно открих, че като приятел Калин е безценен, но като партньор в живота – не", сподели тогава разочаровата Силвия. 

Нещастна любов карала Калин Врачански да реве неутешимо

Врачански не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския театър омая ослепителната блондинка Надя, която имаше няколкомесечна връзка с певеца. Орлин приел тежко предателството на своята любима, оттогава датира и ненавистта му към таетралната звезда.

Врачански имаше противоречива връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването "Папараци" да се целуват страстно посред нощ на улицата, а кадрите моментално плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отрекоха да са имали интимни отношения. Те заявиха, че са добри приятели и затова понякога си позволявали подобна близост.

Нещо ужасно се случи с колата на Калин Врачански СНИМКА

Най-пикантната авантюра на актьора е тази с фолк певицата Преслава. С нея се запозна по време на шоуто „Като две капки вода” преди  4 години. В този период чалга дивата още преживяваше раздялата си с Георги Станоев – Бирмата и използвала Калин като средство за развлечение. След края на предването пътищата им се разделили и с днеша дата не поддържат контакт./show.blitz.bg

Коментирай

БАЙ СТАВРИ

БАЙ СТАВРИ 27.07.2020 15:39

еми като иска да идва при мен да му направя