Нещо ужасно се случи с колата на Калин Врачански... СНИМКА

Нещо ужасно се случи с колата на Калин Врачански... СНИМКА

Калин Врачански е в потрес от поредната вандалска проява спрямо луксозния си автомобил. Бялото "Ауди", с което актьорът се похвали още през 2016-та, редовно е драскано до безобразие.

Наскоро Врачански отново видял луксозната си лимузина ожулена и издраскана навсякъде, а картинката този път жестоко го вбесила. Актьорът веднага звъннал на застрахователя си и тепърва ще се занимава с ремонтни дейности.

Секссимволът на българската сцена, който преди няколко години направи истински фурор с ролята на Камен Касабов в сериала "Стъклен дом", редовно пати от гамени, които не само драскат колата му с пирони и отверки, пише "Уикенд".

Припомняме, че същата ситуация с автомобила на Врачански се разигра и в началото на 2018-та, само че този път не на малка уличка в кв. "Лозенец", където актьорът живее, а в центъра на София. Тогава обаче издрасканото не беше дълбоко и актьорът собственоръчно полира пострадалата си дясна врата със специален крем.

С настоящата си лимузина Врачански, който е голям любител на високите скорости, се сдоби преди повече от 2 години. В арт средите се мълви, че парите за возилото той получил покрай участието си в "Като две капки вода" през 2016-та. Преди да си купи аудито артистът се предвижваше предимно с мотор./show.blitz.bg

Коментирай