Секс маниак: Калин Врачански го направи в самолет с колежка

Секс маниак: Калин Врачански го направи в самолет с колежка

Калин Врачански харесва секса на нестандартни места. Актьорът сам признава, че е имал интимни приключения на плаж, във фитнес клуб, в кола и в самолет. 

Чаровникът от „Стъклен дом” ексмериментирал с бившата си приятелка – Кера от „Пътят на честта” Силвия Петкова по време на полет от София до Рим. Веднъж пък се възползвал от факта, че по това време нямало други спортуващи в залата и обладал там бившата си приятелка.

Нещо ужасно се случи с колата на Калин Врачански... СНИМКАСамата тя също не отрича, че е разкрепостена и си пада по сексуалните експерименти. Преди време красавицата сподели в телевизионно предаване, че с Калин са правили тройка с още една жена, а малката оргия се оказала супер преживяване за участниците в нея, пише "Уикенд". Петкова е категорична, че с Врачански много са си пасвали в леглото и не сексът е бил причината да се разделят./show.blitz.bg
 

Коментирай

Мъзга

Мъзга 11.04.2020 8:37

Еее проникнал и е в дупчицата и кво голяма работа

Маша

Маша 12.05.2021 22:46

Отвратителни излишни признания на Силвия Петкова иКалин Врачански.Дано да не е щастлив с новата си изгора заради похожденията си.Да му се върне двойно.