Калин Врачански си намери майстора! Гаджето му...

Калин Врачански си намери майстора! Гаджето му...

Връзката на Калин Врачански и новата му приятелка става все по-сериозна.

Откакто избухна коронавирус пандемията, двамата са почти неразделни. Актьорът и изгората му кръстосват в комплект софийските улици – когато единият има някакви служебни ангажименти, другият го придружава.

Калин Врачански хванат на летището с красива блондинка ПАПАРАШКИ СНИМКИ


Онзи ден Калин паркира бялото си ауди пред малка кооперация в центъра на София. Миг по-късно от колата излязоха и той, и русокосата му любима – и двамата облечени в зелени връхни дрехи в милитъри стил. В същия момент към тях се приближи дама на средна възраст и тримата проведоха кратък разговор, пише "Уикенд". Артистът от „Господин Х и морето” и „Стъклен дом” и жената на сърцето му не носеха противогрипни маски, но запазиха 2 метра дистанция от своята събеседничка. Явно Врачански и приятелката му се стремят да спазват препоръчаните от НОЩ мерки за предпазване от коронавируса.

Когато разговорът приключи, актьорът и половинката му се метнаха обратно в лимузината си. Бялата кола изръмжа мощно и ги откара вкъщи.

Макар че гаджето на 38-годишния Калин не е популярно лице, а обикновено момиче, той ревниво пази връзката им от любопитни погледи. Кино и театралният любимец, който в миналото имаше афери с няколко известни нашенки, крие дори името на блондинката, с която напоследък дели постеля./ show.blitz.bg

Коментирай

Шльоко

Шльоко 02.06.2020 14:36

Гаден любеничар! Ама и на такъв му се чука. Дори има, такива да му се връзват.

firebg

firebg 02.06.2020 17:34

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

!!!

!!! 03.06.2020 0:02

Няма по-безамислен глупав филм от "Господин Х и морето" Кой си даде парите за тази ИЗЛАГАЦИЯ! ?

мараба

мараба 03.06.2020 16:09

сигурно ползват и общ вибратор - оребрен от двете страни и са пръскат заедно до дънУ