Нещастна любов карала Калин Врачански да реве неутешимо

Нещастна любов карала Калин Врачански да реве неутешимо

Въпреки че все още минава за сексимвол Калин Врачански също е имал своите несполуки в личния живот. И то такива, каквито ще помни със сигурност за цял живот.

Преди години актьорът много страдал след провала на своя връзка и не крие, че дори ронил сълзи за бивша приятелка, без да урочнва за коя дама става въпрос, пише „Уикенд”.

Дебнат Калин Врачански зад всеки ъгъл!

„Да случвало ми се е да съм много влюбен и съм плакал заради жена. Това са нормални неща”, признава звездният актьор, който иначе пред камера изглежда корав и хладнокръвен.

Калин Врачански ще се жени!

С днешна дата Врачански изглежда е щастлив в любовта. От няколко години атрактивният актьор е във връзка с 10 години по-малка красавица, с която се запознал в обща компания в софийски бар. Още щом я видял, поискал да се запознае с нея. Не след дълго поискал телефонния й номер, а на следващия ден вече били на среща.

Дали скоро Калин Врачански ще мине под венчило обаче, ще почакаме, ще видим. Ако съдим по негови изказвания във времето – сватба едва ли се очертава, тъй като актьорът винаги е бил против брака./show.blitz.bg

Коментирай

Като й дойде акълът в главата

Като й дойде акълът в главата 26.05.2019 19:46

ще му бие шута!

seks

seks 27.05.2019 23:40

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

karlo

karlo 28.05.2019 19:57

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq