Дебнат Калин Врачански зад всеки ъгъл

Дебнат Калин Врачански зад всеки ъгъл

Напориста фенка го преследва на всички представления

Калин Врачански се оказа много търсен по празниците, досущ като Дядо Коледа. И точно като него - за да прави и раздава подаръци! Откакто влиза в ролята на работливо джудже в първата българска коледна комедия, която още се върти по кината, актьорът буквално не може да се отърве от малчугани, нетърпеливи да им сбъдне поне едно желание, свързано с хубава играчка. "Положението е сериозно, без майтап. Има деца, които го причакват зад всеки ъгъл по пътя, по който обичайно минава след представление в театъра, само и само за да си поискат лично подарък от него. Гледали са филма и са решили, че така прави и в живота", разказва през смях близък до Врачански.

В Smart Коледа той влиза в образа на джуджето Работливко - ръководител на приказната работилница за играчки. Компания му прави и колегата му Кръстьо Лафазанов, който пък се превъплъщава в самия Дядо Коледа. "Технологиите навлизат в производството на подаръци в работилницата на Дядо Коледа и се опитват да изместят човешкия ресурс, но се провалят, защото ако няма човешка намеса, нещата не стават", споделя за лентата със свое участие Врачански.

Любопитен момент е, че филмът е заснет на две специално изградени снимачни площадки, а в създаването на приказните декори участват над 150 техници, които изграждат над 5000 реквизита, 122 различни стъклени и цветни форми и 40 уникални костюма.

Въпреки че вече приближава 40-те, актьорът е все така преследван не само от деца, но и от напористи фенки, една от които го следвала навсякъде, където и да отиде, дори и когато пътува извън България. Амбициозната млада дама била твърдо решена да привлече вниманието на своя любимец с цената на всичко. Това лято го последвала дори и когато Врачански тръгнал с любимата си на екскурзия в Италия. Имала дори щурата идея там да му направи... предложение за брак?!

„Той има много фенки, но тази е най-напористата.

Идва на всичките му представления. И дори каза, че на няколко пъти през годините е искала да го покани на среща, защото е сигурна, че ще има смисъл. Решена е да му предлага даже брак, което е бая смело от нейна страна”, добавя още неговият близък.

Факт е, че през последните няколко години на актьора съвсем не му върви в любовта. И единствено колежката му Силвия Петкова успя да се задържи за по-дълго при него. Но след раздялата си с нея той дълго не намираше сродната си душа. Досега, когато по всичко изглежда, че най-накрая е открил щастието. Но... сватбата е последното, за което мисли или поне така бе доскоро.

Коментирай