Горещо! Катрин Вачева води "Мистър Пловдив" навръх Никулден! СНИМКИ 18+

Горещо! Катрин Вачева води "Мистър Пловдив" навръх Никулден! СНИМКИ 18+

За втора поредна година в града на тепетата Пловдив ще се проведе регионалният конкурс "Мистър Пловдив 2019". Негова водеща за пореден път ще бъде шармантната моделка Катрин Вачева, която преди броени дни направи убийствено секси мокра фотосесия с 11-те претенденти за титлата!

Известната моделка буквално разсъблече по долни гащи и горещи намокрени с вода тела всички участници, одобрени за финала. Разбира се, след това атрактивните момчета позираха и в елегантни костюми.

Катрин Вачева стана гореща розова секси фея заради... СНИМКИ 18+

От няколко месеца насам Катрин Вачева не спира да изненадва с колоритни визии и различни цветове в косата, но по всичко изглежда, че поне засега остава в отбора на блондинките.

Катрин Вачева зашемети като булка! СНИМКИ

Припомняме, че миналогодишното издание на конкурса "Мистър Пловдив" бе повече от грандиозно и събра целия пловдивски елит. Всички момчета бяха подкрепяни от силни агитки, а за бляскавата визия на участниците се погрижиха екип от професионалисти и дизайнери. 

"Тази година очаквайте още по-бляскаво шоу! Навръх Никулден ще видим при кого от 11-те момчета ще бъде късмета и кой ще бъде най-достойният пловдивчанин, който ще си тръгне с титлата "Мистър Пловдив 2019". Заедно с нас и всички празнуващи именици ще се включи и атрактивната фолк фурия Джена!

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева СНИМКИ 18+

Освен това имаме и 10-членно звездно жури от София и от Пловдив - плеймейтки, певици и реалити звезди, някой от които са подготвили специални изненади за публиката.

Катрин Вачева призна какво се случва с фигурата й... ВИДЕО 18+

Мястото на събитието е най-култовото и ново попълнение на нощен Пловдив, а старта е точно в 23.00 ч.", сподели пред нас манекенката и водеща на мероприятието Катрин Вачева./show.blitz.bg

Коментирай