Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева! СНИМКИ 18+  

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева! СНИМКИ 18+  

От няколко дни насам феновете на Катрин Вачева плакнат очи по сексапилните й фотоси по бельо, които манекенката качи в профилите си в социалната мрежа. Причината за тяхното изобилие е повече от любопитна.

Въпреки че скорошни публикации тиражираха, че моделката е опасно слаба и е свалила много килограми, на актуалните й кадри това съвсем не е така, а тя е в топ форма.

Причината пък е повече от гореща - Катрин Вачева вече има собствен модел бельо, което родна фирма създаде и кръсти на нейно име.

Разбира се, бельото, с което я виждаме на всички снимки, носи името "Катрин".

"Да, истина е, има създаден модел бельо специално за мен и кръстен на мое име, за което съм много щастлива и поласкана!

Бельото е черна  дантела с вградени цветни листчета, изключително красиво и сексапилно!", сподели пред нас изкусителната манекенка.

Разбрахме, че идеята да бъде създадено такова бельо е на дизайнерката Маргарита Йованович. Хрумва й, докато гледа Катрин по телевизията, а след това разглежда и нейни снимки в интернет.

Така постепенно идеята й узрява и тя създава изкусителни модели бельо, които да пасват на перфектните форми и темпераментната визия на моделката.

Дизайнерката много харесва и името Катрин, поради което решава да кръсти и цялата си нова линия на него. Катрин Вачева няма нищо против, разбира се.

Тази година популярната великотърновка фирма, за която може да научите повече от профилите на манекенката в социалната мрежа, ще вземе участие в дефилетата на Модна Фиеста Албена 2019, където Катрин е главен хореограф и модел.

Любопитна подробност е, че когато се запознава с Катрин Вачева, собственичката на фирмата за бельо Соня Стоянова я кани веднага да стане рекламно лице на новата й колекция. И в рамките на само няколко часа в града на Болярите са направени над 970 кадъра.

"За мен е голяма чест да имам мой собствен модел бельо, кръстен на мен и наскоро разбрах, че е един от най-продаваните, което може само да ме радва", споделя още с радост Катрин.

"Ще споделя също, че в работата ми като модел съм снимала за много дизайнери и марки, но е изключително приятно, колкото и да е работа, ти наистина да харесваш нещата, които рекламираш.

За мен тази e на доста високо ниво за българския пазар - като материи, рисуване върху коприна, инкрустиране на камъни "Сваровски", чист памук, ликра и много красиви дантели, пухове и перли.

Като тяхно лице в момента имах възможността да се запозная със всеки детайл и съм приятно впечатлена, защото всеки може да купува бельо на световни брандове, но аз винаги съм подкрепяла българските дизайнери и съм давала рамо за тяхното популяризиране и налагане.

И именно тук видях работа на наистина високо ниво, не само като визия, но и като качество!

Радвам се, че собсвеничката на фирмата ми гласува доверие и ще издам една тайна - скоро ще взривим София с ревю в стил "Виктория Сикрет", за което се подготвя специална колекция.

Смятам, че дълго ще се говори, а след това мисля, че все повече жени ще се доверят на тази фирма в избора си на бельо, което да е като тяхна втора кожа, самочувствие и съблазън в едно”./show.blitz.bg 

Коментирай