Катрин Вачева зашемети като булка! СНИМКИ

Катрин Вачева зашемети като булка! СНИМКИ

Катрин Вачева предизвика бурни вълнения в мрежата с визията си. Популярната моделка грейна в пищна булчинска рокля на известна бургаска модна къща, в която изглеждаше като истинска кралска особа.

Новата визия на манекенката определено провокира силен интерес и много положителни коментари сред последователите й в социалните мрежи, които побързаха да я поздравят, както и сред всички присъстващи гости, дизайнери и модели на ежегодните ревюта от Седмицата на модата в София.

Родна фирма създаде бельо на името на Катрин Вачева! СНИМКИ 18+

Катрин се появи с красиво вплетени плитки в така модерния в момента цвят "балиаж" и определено показа, че знае отлично как да предизвика интереса към себе си.

Моделката бе в напълно различен вид, а фризьорите, подбрани да се грижат за косите на моделите за дефилетата, не спираха да я преобразяват за всяко нейно излизане на сцената - ту вързана на опашка, ту с коса, прибрана отстрани, ту пусната свободно и вплетена в красива плитка.

И все пак Катрин Вачева е облечена като булка и директните намеци кога ще пристъпи към тази крачка и в реалния си живот, не закъсняха, защото "хем й отива роклята, хем цвета й...". "Уау, истинска принцеса", "Ще бъдеш страхотна булка", "Кралица", бяха само малка част от коментарите под фотосите й.

Катрин Вачева призна какво се случва с фигурата й! ВИДЕО18+

Засега моделката отвръща само със загадъчна усмивка на намеците за сватбения ден, но кой знае, като нищо може в най-неочаквания момент да ни изненада с такава новина от реалния си живот, където определено не й липсват ухажори.

След дългата си близо 5-годишна връзка и последвала раздяла манекенката се зарече, че ще пази в абсолютна тайна личния си живот а този, който ще покаже пред обществото, ще е само и единствено мъжът до нея пред олтара./show.blitz.bg

 

Коментирай