Катрин Вачева призна какво се случва с фигурата й (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Катрин Вачева призна какво се случва с фигурата й (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Тези дни в публичното пространство гръмна новината, че Катрин Вачева е плашещо слаба. Заговори се дори, че манекенката има здравословни проблеми, за да изглежда по този начин. Истината обаче, както обикновено, е малко по-различна.

В откровен скорошен пост Катрин Вачева опроверга версията, че има здравословни проблеми, но пък призна нещо, което със сигурност предизвиква вниманието, особено на най-верните й фенове.

Катрин Вачева спаси прималяло улично куче на плажа (СНИМКИ)

"Да, истина е, че през последните месеци свалих няколко килограма (3 кг. Точно!), но тъй като съм висока явно драстично се забелязва разлика! Добре съм, просто винаги съм била злояда, а за хранителен режим, който да спазвам, за да слабея - никога не съм имала такъв!

Катрин Вачева удари всички в земята! Огъва тяло на 90 градуса! (СНИМКИ18+)

Дори обратното, опитвала съм да кача килограми! От въпросните снимки може би изглежда, че съм прекалено слаба, но ви уверявам - добре съм!

Катрин Вачева промени съдбата на самотна майка в "Бригада нов дом" (СНИМКИ)

Благодаря за вниманието и загрижеността ви!", споделя атрактивната брюнетка, а под поста й веднага заваляха свежи и закачливи коментари, и разбира се един куп комплименти.

Вярно, че на някой снимки ребрата на манекенката наистина се броят и кожата й буквално прозира, но нека не забравяме, че все пак е манекенка, а повечето от тях, особено в световен мащаб, са ходещи скелети.

Припомняме, че Катрин се е занимавала с гимнастика, тренира усилено във фитнеса, а наскоро показа и завидни умения в йогата, огъвайки тялото си на 90 градуса./show.blitz.bg

Коментирай