Kатрин Вачева спаси прималяло улично куче на плажа! (СНИМКИ 18+)

Kатрин Вачева спаси прималяло улично куче на плажа! (СНИМКИ 18+)

Катрин Вачева за пореден път доказа с колко голямо сърце е. Манекенката неведнъж е показвала, че за нея човещината е на първо място и е пред позата на популярна личност! Потвърждение за това е последната й постъпка отпреди броени дни.

Доскоро красавицата събираше тен на един от най-известните плажове в морската ни столица Варна, където се събира не само варненският елит, но и каймака от родните звезди - модели, певици и спортисти.

Както се случва обикновено, моделката събра погледите на всички още със стъпването си на плажа, демонстрирайки перфектно тяло и атрактивен розов мрежест бански, с който наподобяваше много на куклата Барби.

Катрин Вачева нагорещи мрежата от ваната! (СНИМКИ 18+)

Не след дълго Катрин отново събра погледите, но този път не с визия, а с дела. Плажуващите впериха погледи в нея, виждайки я да тича след.. едно бездомно куче на плажа, прималяло, изтощено от жегата и едва ходещо видимо изплашено между хората.

Манекенката, която не за първи път се грижи за бездомни кучета, веднага му занесе купа с вода, от която то първоначално не отпива от страх да не би някой да му направи нещо. В крайна сметка обаче, упоритостта на моделката надделя и тя спечели доверието на четирикракия чаровник, който доволно си утоли жаждата.

Околните плажуващи наблюдаваха с интерес ситуацията, без обаче някой да реагира към прималялата животинка. Само след час пък кучето отново се върна на плажа, вече в много по-свеж вид и се отправи право към шезлонга на Катрин, хвърли се пред нея и радостно започна да се закача и да играе, без никакъв страх.

Новият четириног приятел на манекенката й прави компания цял ден на плажа без да се отдели нито за секунда от нея.

"Кучетата определено усещат добрите хора", коментираха хора от плажа. "Евала на момичето, хора много, човеци малко", адмирираха постъпката на Катрин и част от персонала на заведението.

Катрин Вачева удари всички в земята! Огъва тяло на 90 градуса! (СНИМКИ 18+)

Моделката не за първи път е пример за това, че такива случаи не бива да се подминават, независимо дали става дума за човек или животинка. Тя често взима участие в благотворителни инициативи, свързани с животни, деца и хора в неравностойно положение.

Припомняме, че последната й постъпка, достойна за "бяла лястовица", бе през март тази година, когато чрез неин сигнал и разказ до предването "Бригада нов дом", както и вложени лични средства от нея и нейни приятели, едно семейство, живеещо на ръба на бедността и мизерията, получи нов дом и желание за живот.

Катрин Вачева промени съдбата на самотна майка в "Бригада нов дом"! (СНИМКИ)

В няколко поредни предавания и фейсбук публикации семейството неколкократно благодари на Катрин Вачева като дори я нарече "нашият ангел"./show.blitz.bg 

Коментирай