Катрин Вачева нагорещи мрежата от ваната (СНИМКИ)

Катрин Вачева нагорещи мрежата от ваната (СНИМКИ)

Моделът Катрин Вачева неведнъж е доказвала, че умее да привлича вниманието върху себе си, особено когато демонстрира перфектните си мерки. Прави го за пореден път и то повече от предизвикателно.

Атрактивната манекенка, която в края на миналата година получи серия от отличия, включително и приз за „Най-добър Модел” за 2018-та на бляскавата церемония „Знаменитост на България 2018”, качи в мрежата серия от горещи снимки, на които се вижда, че е във ваната, където си играе с пухкава сапунена пяна.

„Неделята било ден за баня... enjoy it”, написа моделката с типичното си щедро чувство за хумор.

Разбира се, бяха нужни няколко минутки, за да завалят и горещите коментари, които обаче не прекрачват добрия тон.

Публикацията си Катрин качи само няколко дни, след свое телевизионно гостуване на тема „Лъжем ли в социалните мрежи” и сякаш нагледно показа какво е да си автентичен.

В предаването красавицата говори за опашатите лъжи, лансирани с лека ръка във виртуалното пространство; затова как жените масово се представят по един начин, а в действителност са съвсем различни като визия.

С актуалните си повече от горещи фотоси, моделката само потвърждава нагледно колко по-въздействащо е, когато човек представя самия себе си./show.blitz.bg

Коментирай

!!!

!!! 05.02.2019 17:17

Този пък травестит, какво се изказва! Ясно е, че той/тя лъже във виртуалното пространство и не само там. Мъж е, а лъже, че е жена!!!

ujeizedam

ujeizedam 21.05.2019 23:28

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Prednisone Online mbd.jhdt.show.blitz.bg.vcq.ef http://mewkid.net/buy-prednisone/