logo

Катрин Вачева на сцената от 5-годишна (НЕПУБЛИКУВАНИ СНИМКИ)

Катрин Вачева на сцената от 5-годишна (НЕПУБЛИКУВАНИ СНИМКИ)

За броени дни светът буквално полудя по модерното така наречено "10-годишно предизвикателство"(„challenge years”), в което първи се включиха звездите от Холивуд, които показаха как са изглеждали преди 10-20 години. Нашите популярни личности също не пропуснаха да покажат свои фотоси как са се променили през годините.

Манекенката Катрин Вачева също качи своя снимка отпреди 26 години (както и Николета Лозанова избра същата разлика в годините), от която се вижда как от съвсем малка е родена за подиума. Същинска малка кукла застанала в поза и с ръцете на кръста, изправена брадичка и широка усмивка! Свързахме се с манекенката, за да разберем малко повече за това каква е била като дете, какви са били мечтите й тя с удоволствие и първо пред „ШОУ” ни разказа прелюбопитни случки, които досега не е споделяла в публичното пространство, дори ни предостави интересни и непубликувани до момента нейни детски снимки.

Както се казва денят си личи от сутринта. Ако ти е писано да поемеш по даден път, каквото и да правиш, където и да ходиш, пак ще поемеш по него! Така се получава с родната ни красавица Катрин Вачева. Историята датира още, когато тя е на 5 години и родителите й я водят на театрално представление. Малката Катрин се измъква от тях и се провиква пред сцената, когато постановката е вече свършила, а публиката аплодира артистите: „Ехоо, може ли, може ли да ме качите горе, искам да кажа стихотворение!” Родителите й са изумени! Тогава един от артистите я хваща за ръката и наистина я качва на сцената!

„Няма да забравя какво ми каза майка ми тогава”, разказва ни Катрин днес – „как само съм погледнала пълния с хора салон и без капка срам съм казала „Ехааа”, и после, като са ме попитали как се казвам, съм отговорила: „Ами... аз съм Кате-пате и ще ви кажа едно стихотворение” от което целият салон прихнал в смях! Всички аплодирали, дори една от актрисите ми е дала една роза от поднесените към нея цветя – първото ми цвете на сцена! Представете си какво е това за едно дете! Сложихме го в една книга с мама и скоро го намерих вкъщи - хербаризирано! Още го пазя! И така тръгна всичко – събирах интересни по форма камъчета от улицата и правех колекция, пишех покани на комшиите, закачах им ги на вратите и ги канех да я видят… и те идваха!”, разказва ни с усмивка манекенката! И продължава с още откровения за себе си:

„Математиката ми куцаше, но по литература и разказвателни бях много добра, дори учителят по история се забавляваше с мен когато ме изпитваше, тъй като разказвах урока с известна театралност и съучениците ми много се забавляваха! От малка просто търсех публика, одобрение, поощряване!”

Малцина знаят, че тя започва да ходи на гимнастика, но заради крехката си физика бързо се отказва поради травми. „Ако не бях толкова злояда, може би щях да стана добра гимнастичка, но от дете все ме гонеха с паниците, не обичах храната и все бях болнава”, споделя ни още моделката. Участва в различни детски театрални постановки. След това няколко години тренира състезателни танци и печели награди.

Амбициозното момиче се явява на конкурси за красота, а впоследствие започва да посещава курсове за модели. Когато е на почивка с роднини в Турция, едва 16-17-годишна, е забелязана на плажа, където прави и първите си международни снимки, а ликът и изгрява на няколко билборда в Кушадасъ, като рекламира хотелския комплекс.

„Снимките бяха страхотни - направиха ме на русалка и бях толкова горда със себе си, макар да изгорях на силното слънце, но това бяха и първите ми изкарани пари, с които си купих златен накит да ми напомня за този ден-пазя си го и до днес без да го нося, просто като скъп спомен!”, връща с вълнение лентата назад Катрин.

„Не знам дали има нещо през тези години, което да не съм снимала- от дрехи, до козметика, храни, музикални клипове, филми. Дори в Милано имаше седмица на авангардната мода, бях към 20-21-годишна, когато започнах работа към една модна агенция там и няма да забравя как имаше румънски дизайнер, на когото цялата колекция бе направена от чували от картофи - рокли, панталони, сака, поли... Казах си „Боже, как ще изляза с тази „рокля” от чувал за картофи??!” Боцкаше ужасно много и беше голям дискомфорт, после ме сърбеше цялата кожа, но... нямаше как! Тогава в Милано ме научиха на дисциплина, конкурсите са едно, ревютата друго, в едното показваш себе си, в другото дрехата и не мрънкаш дали си с топирана до тавана коса или прозрачен плат, под който всичко се вижда - показваш дизайнера!

В началото аха да се възпротивявам, но слушах и попивах всичко! Живеех в апартамент с още 5 манекенки от различни държави, една от тях беше Дженифър Родригес „Мис Венецуела” - тя ме научи на много неща, свързани с модата. Беше ни супер, като „Биг Брадър”, но женски и изобщо не се карахме, освен за огледалото”, смее се Вачева, която днес има много спомени зад гърба си, както и много работни проекти зад граница.

Припомняме, че миналата година манекенката пребори конкуренция от над 30 държави и за близо половин месец, който прекара в Южна Америка, извоюва първото място и спечели световна титла „Miss Woman of the Universe 2018”./show.blitz.bg

Коментирай

Natalia

Natalia 21.01.2019 14:21

Денят си личи от сутринта,а не от вечерта, както пишете!

taka e

taka e 21.01.2019 14:54

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

пенчев

пенчев 21.01.2019 16:38

какво симпатично хлапе и на какъв крокодил е заприличал на дърти години

ковра

ковра 21.01.2019 16:42

Преди време тая ковра не ли я трепа един ритнитопковец?

Elena

Elena 22.01.2019 20:43

Tova e harema na bulgarkata s dva mıja.Novite haremi na Bg.