logo

Ето кога започва новия сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Ето кога започва новия сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Финалният епизод на девети сезон от култовия сериал "Откраднат живот"е вече факт, а броени часове по-късно многобройните фенове на хитовата медицинска поредица вече задават настоятелно въпроси за евентуален нов сезон.

Наскоро в телевизионно интервю пред Нова телевизия продуцентът Евтим Милошев и главният сценарист Христина Апостолова разкриха нещо много важно, което предизвика бурни вълнения след това в социалните мрежи.

Актьор от "Откраднат живот" призна за наркотиците и скачане от петия етаж

Голямата новина е, че десети сезон на "Откраднат живот" ще има, а неговия старт се очаква да се случи този септември.

Страх за коронавирус побърка Теа и Наум Шопов СНИМКИ

"Никога не сме предполагали, че "Откраднат живот" ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото", сподели вълнението си продуцентът, броени часове преди финала на "Откраднат живот: Системата".

Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът на остане в работен режим "на първа линия", както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в "Св. Анастасия".

Ужас! Гергана Стоянова щяла да умре заради... СНИМКИ

Междувременно във финалната серия от култовата поредица видяхме как типично в свой стил Фотев през цялото време е следил развитието на „Св. Анастасия“ и е готов да постави условие на Борис.

Коронавирус предизвика паника в "Откраднат живот" СНИМКИ

Ситуацията очаквано остана с отворен финал относно това дали ще бъде принуден д-р Тасев да се съгласи или ще намери причина да се противопостави на поредния натиск, при условие че в болницата вече има два случая на коронавирус.

Последната сцена, с която завърши девети сезон на "Откраднат живот" бе именно благодарността на екранните доктори към реалните, които ежедневно са на първа линия в борбата с коронавируса./show.blitz.bg

Коментирай

Енгелс

Енгелс 23.05.2020 9:57

При капитализма е така. Здравеопазването е частно и не е като при социализма, където човекът е №1 , а не ПАРИТЕ, Сюжетът на филма е без значение. Капиталистически интереси, лакомии и простотии. Всичко за сметка на човека. Само богатите се лекуват и имат специални грижи, защото имат ПАРИ.