Ето кога започва новия сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Ето кога започва новия сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Финалният епизод на девети сезон от култовия сериал "Откраднат живот"е вече факт, а броени часове по-късно многобройните фенове на хитовата медицинска поредица вече задават настоятелно въпроси за евентуален нов сезон.

Наскоро в телевизионно интервю пред Нова телевизия продуцентът Евтим Милошев и главният сценарист Христина Апостолова разкриха нещо много важно, което предизвика бурни вълнения след това в социалните мрежи.

Актьор от "Откраднат живот" призна за наркотиците и скачане от петия етаж

Голямата новина е, че десети сезон на "Откраднат живот" ще има, а неговия старт се очаква да се случи този септември.

Страх за коронавирус побърка Теа и Наум Шопов СНИМКИ

"Никога не сме предполагали, че "Откраднат живот" ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото", сподели вълнението си продуцентът, броени часове преди финала на "Откраднат живот: Системата".

Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът на остане в работен режим "на първа линия", както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в "Св. Анастасия".

Ужас! Гергана Стоянова щяла да умре заради... СНИМКИ

Междувременно във финалната серия от култовата поредица видяхме как типично в свой стил Фотев през цялото време е следил развитието на „Св. Анастасия“ и е готов да постави условие на Борис.

Коронавирус предизвика паника в "Откраднат живот" СНИМКИ

Ситуацията очаквано остана с отворен финал относно това дали ще бъде принуден д-р Тасев да се съгласи или ще намери причина да се противопостави на поредния натиск, при условие че в болницата вече има два случая на коронавирус.

Последната сцена, с която завърши девети сезон на "Откраднат живот" бе именно благодарността на екранните доктори към реалните, които ежедневно са на първа линия в борбата с коронавируса./show.blitz.bg

Коментирай

Енгелс

Енгелс 23.05.2020 9:57

При капитализма е така. Здравеопазването е частно и не е като при социализма, където човекът е №1 , а не ПАРИТЕ, Сюжетът на филма е без значение. Капиталистически интереси, лакомии и простотии. Всичко за сметка на човека. Само богатите се лекуват и имат специални грижи, защото имат ПАРИ.