Коронавирус предизвика паника в "Откраднат живот"! СНИМКИ

Коронавирус предизвика паника в "Откраднат живот"! СНИМКИ

Коронавирусът влезе и в най-хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", излъчвана в ефира на Нова телевизия. Опасният вирус, който промени живота не само в България, но и в целия свят, промени ситуацията и в любимия тв сериал.

Сценаристите пренаписаха историите за последните епизоди на "Откраднат живот", провокирани от всичко, което се случва и в реалния ни живот. Така в "Света Анастасия" настана истинска паника, когато в болницата пристигна майка, чийто син се оказа за спешна операция.

Марта Вачкова развълнува много с тази СНИМКА

Кашлицата на жената обаче, не остана незабелязана от проф. Цонев, който настоява тя да бъде тествана за коронавирус. Така всички, които контактни с жената - проф. Цонев, д-р Тасев, д-р Карагьозов и Цвети, останаха под карантина до излизане на резултатите от теста.

Ужас! Гергана Стоянова щяла да умре заради... СНИМКИ

Идеята коронавирусът да влезе в сюжета на "Откраднат живот" се заражда малко след обявяването на извънредното положение. Именно то само по себе си обаче наложило пренаписване на сценария, за да може екипът на сериала да може да продължи да работи в безопасни условия.

Продуцентът Евтим Милошев обяснява, че решението пандемията да бъде заснета и от камерите на "Откраднат живот" се основава на желанието епизодите да могат да представят възможно най-достоверно действителността.

Диана Димитрова шашна с новата си визия СНИМКИ

Самите актьори пък станали по-вглъбени и смирени, след като им се наложило да облекат престилките – макар и само на снимачната площадка – на борещи се с коронавируса медици.

"Вярвам, че животът ни бързо ще се възстанови. Но засега трябва да следваме указанията на Щаба – вярвам в тях", коментира продуцентът Евтим Милошев и добавя, че самият той е станал по-дисциплиниран, откакто е разбрал, че е отговорен за толкова много хора.

Актриса от "Откраднат живот" шокира зрителите с... СНИМКИ

Междувременно феновете одобряват намерението на екипа на сериала да постави огледало пред случващото се в страната ни. Въпреки това призовават личните отношения между героите да не бъдат оставяни на трупчета в остатъка от сезона./show.blitz.bg

Коментирай