Актриса от "Откраднат живот" шокира зрителите с... СНИМКИ

Актриса от "Откраднат живот" шокира зрителите с... СНИМКИ

Звездите от "Откраднат живот" не спират да предизвикват зрителското внимание вече девет сезона. Фен страницата на култовия сериал на Нова тв прегрява по време и след всеки следващ епизод, а това, което показаха наскоро там, втрещи всички.

Става дума за д-р Романова или актрисата Милена Живкова, която е и един от главните персонажи в медицинската сага. Образът, който блондинката пресъздава, е на моменти доста противоречив, но като цяло един от най-стабилните в сериала. Това, което забелязаха по-бдителни фенове на продукцията за нея обаче, е доста притеснително.

Девора Уайлд с любопитни признания за "Откраднат живот" СНИМКИ

Според тях нещо странно се случва с лицето на Милена Живкова, което седяло като парализирано в кадър. Не е ясно дали съпругата на сексимвола на 80-те Ивайло Герасков си е правила не много успешни разкрасителни процедури или е имала здравословен проблем.

Актриса от "Откраднат живот" набута и сина си в сериала

"Забелязвате ли, че от миналия епизод сякаш на Романова ѝ е парализирана лявата част на лицето? Трудно произнася някои съгласни и я снимат по определен начин (в далечен кадър (план, б.а.), в профил, затъмнено лице). Някой знае ли какво се случва с актрисата?", гласи един от коментарите във фейсбук страницата.

За сравнение - кадри на актрисата, която през декември отпразнува своята 60-та годишнина, в предишни сезони показват, че кожата на лицето й е доста по-свежа и стегната, различни са и плановете, от които я дават. Какво се случва точно с Милена Живкова, феновете й са сигурни, че съвсем скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 02.05.2020 21:13

http://coronavirus.eti.pw