Ужас! Гергана Стоянова щяла да умре заради... СНИМКИ

Ужас! Гергана Стоянова щяла да умре заради... СНИМКИ

Гергана Стоянова е истинска късметлийка и спокойно може да се каже, че в момента живее втори живот. Актрисата, която е и една от звездите в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" наскоро сподели нещо кошмарно за личния си свят.

Зад усмивката и хубавия й глас се оказа, че се крият доста тежки драми, свръхпретоварване и моменти, за които й е трудно да говори дори и към днешна дата. Тя признава, че преди време едва не умряла директно на снимачната площадка, а причината е ужасяваща.

Гергана Стоянова призна как са я взели в "Откраднат живот"

Инцидентът, заради който Гери Стоянова настръхва от ужас и до днес, се случва, когато тя е на около 40 години и в разцвета на силите си. Тогава работела като изпълнителен продуцент в сериала "Недадените", излъчен през 2013-та от БНТ. Трябвало да се грижи за правилното изразходване на бюджета, отпуснат за продукцията, както и за гладкото протичане на работата по нея.

Новата звезда от "Откраднат живот" се уреди с тв предаване

Един ден обаче, когато пристигнала на снимачната площадка, ѝ казали, че много важен член на екипа отказва да работи. Човекът не бил доволен от заплащането, обадил се по телефона и отсякъл, че кракът му повече няма да стъпи в тази продукция. Без него работата нямало как да продължи, а всеки снимачен ден струвал 45 000 лева – пари, които се губят, ако не се свърши планираното за деня.

На всичкото отгоре сцените, които трябвало да се заснемат, нямало как да бъдат отложени за друг път. Като изпълнителен продуцент Гергана трябвало бързо да се справи с всички тези проблеми и да намери решение. Вместо това обаче нервите ѝ не издържали и тя изпаднала в паника, пише "Уикенд".

Но това далеч не било всичко. Психиката й рухнала и заради факта, че в този период от живота си тя преживявала много сериозна лична драма - втори развод. Натрупала отчаяние и чувство за личен провал, които едва не я убили в онзи момент.

Гергана Стоянова показа дъщеря си СНИМКА

"Схванах се, лицето и ръцете ми се изкривиха", спомня си актрисата, която гледаме сега като д-р Поли Грънчарова в "Откраднат живот". Колегите ѝ веднага извикали линейка, а докато я карали към "Пирогов", тя видяла тялото си, лежащо в линейката, и темето на лекаря, който се грижел за нея. Пулсът ѝ бил стигнал 249 удара в минута при нормални стойности между 70 и 85 удара.

"Исках животът ми да спре", признава днес жената с един от най-популярните гласове в България. Съжалявала единствено, че не е успяла да се сбогува в родителите и децата си. Обяснението за това й състояние е претоварване и нервно напрежение. Много хора обаче, допускат, че може би е получила и инсулт, който за щастие не е бил фатален.

Днес Гергана Стоянова се радва на добро здраве и е повече от успешна в работата си. Лицето й обаче, е запечатало спомена от онзи тежък ден в живота й преди 8 години с леко изкривяване, което се забелязва около устата. И ако мнозина до този момент са си мислели, че това се дължи на зле поставен ботокс, сега могат да си върнат думите назад./show.blitz.bg

Коментирай

Естет

Естет 04.05.2020 12:39

Невероятна жена! Много би й подхождало младо гадже.

moom

moom 06.05.2020 10:46

Изключително чаровна дама,това изкривяване къде го видяхте..Тя се усмихва така и с очи,че е сладурка страшна.Като че ли я познавам от преди. Успех.